Hesabım
    Clint Eastwood Filmi "The Ballad of Richard Jewell"a Kathy Bates Katıldı

    The Ballad of Richard Jewell kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu belli olan The Ballad of Richard Jewell biyografik filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Avukat rolünü üstlenecek olan Sam Rockwell'in ardından, Paul Walter Hauser eklenmişti. Şimdi ise Kathy Bates'in filmde rol alacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin yönetmen koltuğunda ise Clint Eastwood oturuyor.

    Clint Eastwood'un yönetmenliğini üstleneceği ve gerçek olaylara dayanan biyografik film The Ballad of Richard Jewell'ın oyuncu kadrosuna Misery, Titanic, Dolores, Eşitlik Savaşçısı, American Horror Story gibi yapımların usta oyuncusu Kathy Bates eklendi. Bates'in yanı sıra filmde Moon, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Confessions of A Dangerous Mind, Fosse/Vedon, Vice gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Sam Rockwell; “I, Tonya” ve “BlacKkKlansman” filmleriyle yıldızı parlayan Paul Walter HauserWayne Duvall ve Dexter Tillis The Ballad of Richard Jewell'ın oyuncu kadrosunda yer alacak.

    The Ballad of Richard Jewell filmi biyografik bir film olacak olmasıyla birlikte bombalanan Olympic Park'ı hikayesinin odağına alıyor. 1996 yılında yaşanan bombalanma olayında suçlu olması en çok olası görülen isim Richard Jewell olmuştu. Jewell, bilindiği üzere orada çalışan bir güvenlik görevlisiydi. Önce suçlanan, ve bu olayın ardından hayatı tepetaklak olan adam, olaydan birkaç ay sonra suçsuz bulunmuştu. Gerçek suçlunun ise Eric Robert Rudolph olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak 2005 yılında Rudolph yeniden suçlamaları reddetmişti. Jewell, suçsuz olmasına rağmen suçlandığı bu olayın ardından Amerikan kahramanı kimliğini ve kaybettiği sağlığını asla geri kazanamadı. Jewell'ın, 2007 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bilinenler arasında yer alıyor. Sam Rockwell'in filmin oyuncu kadrosuna yerleştiği The Ballad of Richard Jewell filminde Rockwell, onun avukatına hayat verecek. Ayrıca film 1997 yılında Vanity Fair'de yayınlanan ve Marie Banner'ın kaleme aldığı bir makaleden uyarlanacak.

    Yıllardır geliştirilmeye çalışılan filmde Richard Jewell'ı canlandırmak üzere daha önce 21 Jump Street gibi yapımlardan tanıdığımız Hollywood'un sevilen komedyenlerinden Jonah Hill ile anlaşma yapılacağı duyurulmuştu. Ancak daha sonra Hill ile anlaşma sağlanamadı. Ayrıca Sam Rockwell'in yerine Leonardo DiCaprio'nun da düşünüldüğü bilinenler arasında yer alıyor. Fox ve Disney'in işbirliği yapmaya başladığı dönemden itibaren The Ballad of Richard Jewell filminin iptal edileceği düşünülmüştü. Ancak henüz iptali konusunda bir durum söz konusu gibi görünmüyor. Bunun yerine filmin Warner Bros'ta yer alacağı söyleniliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top