Hesabım
    Charlie Hunnam ve Mel Gibson’lı “Waldo”ya “Lost” Transferi!

    Aksiyon filmi “Waldo” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor.

    Pacific Rim”, “The Lost City of Z” ve “King Arthur: Legend of the Sword” gibi filmlerden hatırladığımız, “Sons of Anarchy” dizisinin yıldızı Charlie Hunnam’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Waldo” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Lost” dizisiyle yıldızı parlayan Emmy adayı aktör Dominic Monaghan filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak bu sene “The Professor and the Madman”de izlediğimiz iki Oscar ödüllü usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, “Tam Gaz” ile yıldızı parlayan Eiza Gonzalez ve “Hunter Killer” ve “We Die Young” yapımlarında rol alan İngiliz aktör Jacob Scipio yer alıyor. Çekimlerine bu yaz başlanması beklenen filmin yönetmenliğini ise “Man Seeking Woman”, “Fleabag” ve “Veep” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Tim Kirkby üstleniyor.

    Yazar Howard Gould’un “Last Looks” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “Waldo”, gözden düşmüş eski bir LAPD dedektifi olan Charlie Waldo’ya (Charlie Hunnam) odaklanıyor. Bir süredir ormanda tek başına yaşayan Waldo’nun sakin hayatı aniden gelen bir teklifle sekteye uğrar. Eksantrik bir televizyon yıldızının eşi cinayete kurban gittiğinde Waldo’dan olayı özel dedektif olarak soruşturması istenir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top