Hesabım
    “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw” Posterinde Tüm Ekip Bir Arada!

    Merakla beklenen “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw”dan yeni poster geldi.

    Tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden “Hızlı ve Öfkeli” serisinin iki sevilen karakteri Luke Hobbs ve Deckard Shaw’u bir araya getiren spin-off filmi “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw”dan yeni bir poster yayınlandı.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda karakterlere seride hayat vermiş olan aksiyon filmlerinin aranan ismi haline gelen Dwayne Johnson ve Hollywood'un sert adamı Jason Statham, “The Crown” dizisinin Emmy adayı yıldızı Vanessa Kirby, “Luther” dizisinin Altın Küre ödüllü başrolü Idris Elba, geçen sene “Deadpool 2”de karşımıza çıkan Eddie Marsan ve “Tam Gaz”dan tanıdığımız Meksikalı aktris Eiza González gibi isimler yer alıyor.

    Filmin yönetmenliğini “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch üstleniyor. Karşılaştıkları ilk günden bu yana birbirleriyle hiç anlaşamayan Luke Hobbs ve Deckard Shaw, insanlığı sonsuza kadar değiştirebilecek bir tehditle ortaya çıkan anarşist Brixton'a karşı birlik olmak zorunda kalıyor. İkiliye mücadelelerinde Shaw'un kız kardeşi olan MI6 ajanı Hattie eşlik ediyor. Filmin senaryosuna serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan imza atıyor.

    “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw” ülkemizde 2 Ağustos tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top