Hesabım
    Zombi Filmi “The Dead Don't Die”dan Yeni Görsel Geldi!

    “The Dead Don't Die”ın yönetmen koltuğunda Jim Jarmusch oturuyor.

    Ölü Adam”, “Broken Flowers” ve “Sadece Aşıklar Hayatta Kalır” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2016 yılında “Paterson” ile karşımıza çıkan bağımsız sinemanın en önemli yönetmenlerinden Jim Jarmusch’un yönetmenliğini üstlendiği komedi ve korku filmi “The Dead Don't Die”dan yeni bir kare yayınlandı.

    Zombi filminin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Karanlıkla Karşı Karşıya” ile bu sene Oscar’a aday gösterilen Adam Driver, bağımsız filmlerin kraliçesi Oscar adayı Chloë Sevigny, Oscar ödüllü Tilda Swinton, Altın Küre ve Emmy ödüllü Steve Buscemi, “The Shannara Chronicles” dizisinin yıldızı Austin Butler, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Bill Murray, oyunculuğa iyice alışan şarkıcı Selena Gomez, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, rap sanatçısı RZA, genç yıldız Caleb Landry JonesCarol KaneTom Waits, dört Emmy adayı Danny Glover ve Iggy Pop gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Dead Don't Die”, aniden patlak veren bir zombi salgınını konu alıyor. Kasabanın yerel polisleri (Adam Driver ve Bill Murray) salgından etkilenmeye başlayan vatandaşları korumak için aksiyona atılmak zorunda kalıyor.

    Amerika’da geçtiğimiz günlerde vizyona giren “The Dead Don't Die”ın ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top