Hesabım
    Frank Grillo’lu “Into the Ashes”tan İlk Fragman ve Poster!

    Suç ve gerilim filmi “Into the Ashes” ilk fragmanına kavuştu.

    Gri Kurt”, “Kaptan Amerika: Kış Askeri” ve “Arınma Gecesi: Anarşi” gibi filmlerle tanıdığımız ve son olarak bu sene “Avengers: Endgame”de izlediğimiz Frank Grillo’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı suç ve gerilim filmi “Into the Ashes”ın ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Yellowstone” dizisiyle yıldızı parlayan Luke Grimes, Marguerite Moreau, Robert Taylor, James Badge Dale, Brady Smith, Andrea Frankle, Rob Mello, Scott Peat, David MaldonadoDavid Cade ve Jeff Pope gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise “Catch .44” ve “The Neighbor” filmlerine imza atan Aaron Harvey oturuyor.

    Nick (Luke Grimes) eski alışkanlıklarını geride bırakmış ve Alabama kırsalında yeni işiyle ve yeni eşiyle normal bir hayat yaşamaya başlayan eski bir mahkumdur. İntikam arayışında olan eski suç ortakları yeni hayatına alışmaya çalışan Nick’in izini sürer. Nick, arkasında bırakmaya karar verdiği tehlikeli ve şiddet dolu eski hayatına son kez geri dönmek zorunda kalacaktır.

    “Into the Ashes” Amerika’da 19 Temmuz tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top