Hesabım
    Bradley Cooper, Guillermo Del Toro'lu Nightmare Alley'de Yer Alabilir!

    Nightmare Alley filminin başrolü olması için Bradley Cooper ile görüşülüyor.

    A Star Is Born filminin yıldız oyuncusu Bradley Cooper ile Oscarlı usta yönetmen Guillermo Del Toro'nun yönetmenliğini üstleneceği Nightmare Alley için görüşmelerin yapıldığı resmi olarak duyuruldu. Filmin, Fox Searchlight bünyesinde bir korku filmi olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    Bilindiği üzere Nightmare Alley filmi için Guillermo Del Toro Leonardo DiCaprio'yu düşünüyordu. Ancak görüşme yapılan bir diğer ismin Silver Linings Playbook, American Hustle, American Sniper, Galaksinin Koruyucuları serisi, Clint Eastwood başrollü The Mule gibi yapımlarda yer alan ve birçok kategoride A Star Is Born filmi ile Oscar'a aday olan  yıldız oyuncu Bradley Cooper olduğu açıklandı. Henüz resmi olarak filmde yer alıp almayacağı belli olmayan Bradley Cooper'ın gelecek projeleri arasında Atlantic Wall ve Bernstein gibi filmler yer alıyor. Aktör bilindiği üzere A Star Is Born filminde yönetmenlik denemesi yapmış ve başarısıyla konuşulmuştu. Ancak yine de Oscar'da En İyi Yönetmen kategorisinde adaylık alamamıştı. Bu yolda devam etmeyi planlayan Cooper, Leonard Bernstein'ın yaşamını konu edinecek olan filmin yönetmen koltuğunda yer alacak.

    Usta yönetmen Guillermo Del Toro ise Shape of Water filmiyle aldığı Oscar'dan bugüne birçok projede yer aldı. Son olarak Scary Stories To Tell In The Dark filminin senaryosunda ortak çalışma yürütmesiyle bilinen yönetmen Pinocchio, Wizards, Wolves and Villagers gibi yapımlarda da yer almaya devam edecek. Nightmare Alley kitabı, 1947 yılında beyaz perdeye ilk kez uyarlanmıştı. Şimdi ise ikinci kez sinemalarda izlemiş olacağız. Kitabın konusu ise şöyle: Film, bir dolandırıcının hikayesini odağına alıyor. Genç ve hırslı bir dolandırıcı, en az kendisi kadar yoldan çıkmış bir kadın psikiyatr ile işbirliği yapmaya başlar. Başlarda ikilinin insanları soymak için kullandığı mental yöntemler fazlasıyla işe yarıyor, aynı zamanda dolandırıcıları eğlendiriyordur. Ancak bir süre sonra kadın, genç dolandırıcıya karşı ateş açmaya başlayacak ve roller değişecektir. Daha önce, filmin Leonardo DiCaprio başrollü olacağı duyurulmuştu, ancak henüz kesin olarak kimseyle anlaşma sağlanamadı. Ayrıca filmin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top