Hesabım
    Benim Sahnelerim

    Sevdiğiniz bir sahneyi oynayın veya yönetin!

    DVD+ dergisi Benim Sahnem isimli ilginç bir yarışma düzenliyor. Katılmak için, sevdiğiniz bir filmden bir sahneyi seçmeniz, oynamanız ya da yönetmeniz, dijital formatta kaydedip göndermeniz gerekiyor.

    Yarışmanın birincisi 3.000 YTL, ikincisi 2.000 ve üçüncüsü de 1.000 YTL para ödülünün sahibi olacak. Kazananlar ödüllerini, 3 Mayıs'ta Roxy'de düzenlenecek olan DVD+ 2. yaş kutlama partisinde alacak!

    Yarışma jürisi; yönetmen Derviş Zaim, sinema yazarı Alin Taşçıyan, Penguen dergisi karikatüristlerinden ve DVD+ yazarlarından Oky ve derginin Genel Yayın Yönetmeni/ film eleştirmeni Burak Göral ile Rock müzisyeni Teoman’dan oluşuyor.

    1 Mart 2007 tarihinde başlayan başvurular, 24 Nisan 2007 Salı günü saat 18:00'de son bulacak. Yarışmaya katılım şartları yapılan çekimlerin dijital formatta olması ve katılım formuyla birlikte gönderilmesiyle sınırlı.

    Sayısız filmden sayısız sahneyi sevdiğinize eminiz. Hadi en çarpıcı olanını seçin, 'remake'ini yapın ve yarışmaya katılın.

    Bizim aklımıza ilk gelen, Hal Hartley’in kült Simple Men filmindeki dans sahnesi oldu. Hani filmdeki bütün karakterlerin Sonic Youth şarkısına eşlik ettiği o absürd sahne...

    Yoksa siz daha iyisini mi buldunuz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top