Hesabım
    Spielberg'in Yönetmenliğindeki "West Side Story"ye İlk Bakış!

    Müzikal film, West Side Story'den görsel paylaşıldı.

    Usta yönetmen Steven Spielberg'in imzasıyla hayata geçirilecek olan West Side Story yeniden çekiminden bir görsel paylaşıldı. Orijinali gibi bir müzikal olması beklenen film, Steven Spielberg'in kariyerini farklı bir yere taşıyacak olmasıyla konuşuluyor.

    Müzikal türdeki West Side Story yeniden çekiminden yayınlanan görselde iki ayrı çeteyi ve onları buluşturan çiftimizi görme imkanı yakalıyoruz. 20th Century Fox bünyesinde geliştirilen ve izleyicileriyle buluşacak olan filmin görselinde kendilerine Sharks ve Jets adını veren iki düşman çeteye göz atıyoruz. Belirtildiği üzere Sharks, görselin sağındaki çete üyeleri olup, Jets solda yer alan oluyor. Bu iki çeteyi buluşturan çift Tony ve Maria karakterlerine ise Ansel Elgort ile ilk filmi olan Rachel Zegler hayat veriyor. Son derece genç ve geneli sinema deneyimi sahibi olmayan bir oyuncu kadrosundan oluşan filmde 1961 yapımı filmde görülen Valentina karakterine de yer veriliyor. Valentina'yı bir kez daha Rita Moreno canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Anita rolü için Ariana DeBose, Bernardo rolü için David Alvarez,Chino rolü için Josh Andrés Rivera bulunuyor. Orijinal kadroda Maria rolüne Natalie Wood, Tony rolüne Richard Beymer, çete lideri Riff rolüne Russ Tamblyn, Bernardo rolüne ise George Chakiris hayat veriyordu.

    Orijinal filmi 1961 yılında izleyicilerle buluşan West Side Story, aslında Romeo ve Juliet'ten ilham alıyor. Romeo ve Juliet'in hikayesinden kan davalı aileler kısmını alıp New York'ta çete savaşlarına çeviren West Side Story, beyazlardan oluşan ve Riff tarafından başı çekilen Jets ile Bernardo tarafından başı çekilen Porto Riko'lu Sharks çetelerini müzikal bir dille anlatıyordu. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor. Özellikle "America" isimli şarkısıyla bilinen West Side Story'nin orijinal filmi bir de Oscar sahibi olmuştu.

    West Side Story'nin yurt dışındaki izleyicileriyle Aralık ayı içerisinde buluşması beklenirken, film ülkemizde 17 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top