Hesabım
    "Yedinci Koğuştaki Mucize"nin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

    Baba kız hikayesini beyaz perdeye aktaracak olan "Yedinci Koğuştaki Mucize"nin kadrosu tamamlandı.

    Yerli dram filmi "Yedinci Koğuştaki Mucize"nin hayata geçirilmesi için hazırlıklara başlandı. Oyuncu kadrosu tamamlanan Yedinci Koğuştaki Mucize filminin oyuncularıyla ilk kez provalar için bir araya gelindi. Filmin başrolünde yer alan isim ise Aras Bulut İynemli oldu.

    Lanistar Media ve Motion Content Group imzası bulunan Yedinci Koğuştaki Mucize filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında başrolde Aras Bulut İynemli olmak üzere Nisa Sofiya AksongurCelile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp AkkayaYıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal KöseoğluDoğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimler yer alıyor. Film bir baba kız hikayesini hayata geçiriyor. Aras Bulut İynemli filmde Memo isimli babayı canlandırırken kızına ise Nisa Sofiya Aksongur hayat veriyor.

    Yedinci Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızıyla aynı zeka zeviyesine sahip olan bir babanın hikayesini konusunun odağına alıyor. Kızına karşı çok bağlı ve sevgi dolu olan babanın adalet arayışı içerisine girmesi gerekecektir. Filmin çekimleri Muğla ve İstanbul'da yapılacakken Beykoz'da kurulacak platoda çalışılacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak çekimlere henüz başlanmadı. Filmin yönetmenliğini ise Kaybedenler Kulübü filmleri, Martıların Efendisi, Mahmut ile MeryemDevrim Arabaları gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

    Dramatik konusuyla dikkatleri çeken Yedinci Koğuştaki Mucize filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top