Hesabım
    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Fragman!

    Samara Weaving başrollü "Ready Or Not"tan fragman yayınlandı.

    Yılın merakla beklenen korku yapımları arasında yer alan Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin'in yönetmenliğini üstlendiği "Ready Or Not"tan fragman paylaşıldı. Ülkemizde de vizyona girmesi planlanan Ready Or Not'ın fragmanında kalabalık bir yemeğin düzenlendiği bir malikanedeki büyük kovalamacaya tanık oluyoruz.

    Ready or Not filminin konusu ise şöyle: Zengin bir adam ile evlenen genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın, yeni evlendiği adamın eksantrik ailesi tarafından bir akşam yemeğine davet edilir. Birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayacak bu yemek davetini memnuniyetle kabul eden kadın, başına geleceklerden bihaber yemeğe katılır. Genç kadının sıradan bir akşam yemeği olarak düşündüğü bu davet, insanların hayatta kalmak için mücadele ettiği korkunç bir savaşa dönüşür. Filmin yönetmen koltuğunda V/H/S ve Şeytanın Günü filminden hatırladığımız Olpin ile Books, V/H/S, Funny In Love gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmesiyle karşımıza çıkan Gillet oturuyor.

    Korku türündeki Ready Or Not filminin oyuncu kadrosunda ise The Babysitter, Mayhem, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Bad Girl gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Samara Weaving; Groundhog Day, Sex, Lies and Videotape gibi yapımların usta oyuncusu Andie MacDowell; Halt And Catch Fire, City on a Hall, Arrival gibi yapımlardan tanıdığımız Mark O'Brien; The O.C., Gilmore Girls, Mr. and Mrs. Smith, In The Land of Women, Shazam! 6 Güç gibi yapımların yıldızı Adam BrodyHenry Czerny gibi isimler bulunuyor. Bilindiği üzere korku türündeki Ready Or Not filminin haklarını alabilmek için Fox Searchlight, diğer firmalarla bir savaş içerisine girmişti. Filmin senaryosunda Watch Over Me dizininin senaryosunu kaleme alan Guy Busick ile Minutes Past Midnight filminin senaryosunu kaleme alan Ryan Murphy'nin imzası bulunuyor.

    Saklambaç oyununu baz alan korku filmi Ready Or Not'ın ülkemizdeki ve yurt dışındaki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top