Hesabım
    "The Ballad of Richard Jewell"ın Kadrosuna Olivia Wilde ve Jon Hamm Katıldı!

    Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'a iki yeni isim katıldı.

    Amerika'da bulunan Olympic Park'ın bombalanmasını konu edinecek olan The Ballad of Richard Jewell filminin kadrosuna iki yıldız isim daha katıldı. Clint Eastwood yönetmenliğindeki filmin kadrosunda yer alacak olan isimlere komedi türündeki Booksmart filmiyle son zamanlarda adından bol söz ettiren Olivia Wilde ve Mad Men filminin yıldızı olup Top Gun: Maverick filmiyle karşımıza çıkması beklenen Jon Hamm eklendi.

    The Ballad of Richard Jewell filminin oyuncu kadrosuna katılan Olivia Wilde'ın Jewell'ın annesinin peşinden ayrılmayan ve onunla mücadele eden muhabir Kathy Scruggs'a hayat vermesi beklenirken, Jon Hamm'in bombalama gerçekleştikten sonra olayın peşinden giden FBI ajanını canlandırması planlanıyor. Ayrıca filmin kadrosuna dahil olan ilk isim Sam Rockwell'in, Richard Jewell'ın avukatına, Kathy Bates'in, Jewell'ın annesine ve  Paul Walter Hauser'ın ise Jewell'a hayat vermesi beklenenler arasında yer alıyor.

    The Ballad of Richard Jewell filmi biyografik bir film olacak olmasıyla birlikte bombalanan Olympic Park'ı hikayesinin odağına alıyor. 1996 yılında yaşanan bombalanma olayında suçlu olması en çok olası görülen isim Richard Jewell olmuştu. Jewell, bilindiği üzere orada çalışan bir güvenlik görevlisiydi. Önce suçlanan, ve bu olayın ardından hayatı tepetaklak olan adam, olaydan birkaç ay sonra suçsuz bulunmuştu. Gerçek suçlunun ise Eric Robert Rudolph olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak 2005 yılında Rudolph yeniden suçlamaları reddetmişti. Jewell, suçsuz olmasına rağmen suçlandığı bu olayın ardından Amerikan kahramanı kimliğini ve kaybettiği sağlığını asla geri kazanamadı. Jewell'ın, 2007 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bilinenler arasında yer alıyor. Sam Rockwell'in filmin oyuncu kadrosuna yerleştiği The Ballad of Richard Jewell filminde Rockwell, onun avukatına hayat verecek. Ayrıca film 1997 yılında Vanity Fair'de yayınlanan ve Marie Banner'ın kaleme aldığı bir makaleden uyarlanacak.

    Filmin yönetmenliği geçtiğimiz ay içerisinde Clint Eastwood'a devredilmişti. Bilindiği üzere The Ballad of Richard Jewell üzerinde Warner Bros tarafından yıllardır çalışmalar sürdürülüyordu. Ancak filmin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz açıklananlar arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top