Hesabım
    Danny Boyle, "Bond 25"dan Beri Popüler Filmlerde Çalışmak İstemiyor!

    Danny Boyle, Bond 25 deneyimiyle ilgili ilginç bilgiler paylaştı.

    Komedi türündeki Yesterday filminin tanıtımları sırasında konuşan usta yönetmen Danny Boyle, geçmişte anlaşma Bond 25 ile ilgili açıklama yaptı. Boyle, Bond 25'ın yönetmenliğinden çıkarılmasının ardından filmle ilgili yaşadığı deneyimlerden söz etti.

    Slumdog Millionare ile Oscar sahibi olan ve 127 Hours ile adaylık alan usta yönetmen Danny Boyle, vizyona girmek üzere olan komedi filmi Yesterday için verdiği bir röportajda, Bond 25 hakkında konuştu. Himesh Patel ile birlikte katıldığı röportajda yönetmen şu sözleri sarf etti: "Bu konuda başarısızlığımdan ders çıkardım, aksi halde hep aynı yeri kazmaya devam edersiniz. Dürüstçe cevap vermem gerekirse ben ana akım filmlerinde o kadar iyi değilim. Bond sayesinde kendimle ilgili çok şey öğrendim. Senaristlerle ortak çalıştım, bitirmeye hazır değildim. Çok çok iyi çalışıyorduk, ama onlar bizimle aynı rotada değildiler. Ardından şirketten ayrılmaya karar verdik. Bu rotanın ne olduğunu söylemek haksızlık olur, çünkü Cary Fukunaga'nın ne yapmak üzere olduğunu bilmiyorum."

    Danny Boyle, filmin senaristliğinden ayrılsa da Cary Fukunaga'nın Boyle'un senaryosunu kullanmamasının yazık olacağını ifade etti. Bilindiği üzere Bond 25 filminin başrolünü üstlenen Daniel Craig, çekimler sırasında bacağını sakatladığı için çekimlere ara verilmişti. Filmin senaryosuna da Craig'in çabalarıyla Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge imzasını atacak. Waller-Bridge'in hedefinin filmin kadın karakterlerine onların da rol alırken zevk alacağı bir senaryo sunmak ve filme kadın bakış açısı katmak olduğu belirtilmişti. Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Bond 25'ın oyuncu kadrosunda Craig'in yanı sıra  Ben Whishaw ve Ralph Fiennes, filmin kötü adamı olması beklenen Rami MalekLashana LynchDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenJeffrey Wright, Dali Benssalah,  Lea SeydouxNaomi HarrisRory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Danny Boyle'un The Beatles'ı ve eserlerini dünya üzerinden silen komedi filmi Yesterday ise 28 Haziran tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top