Hesabım
    Shazam!'ın Devam Filminin Çekim Tarihi Belli Oldu!

    Zachary Levi, Shazam!'ın devam filmi hakkında bilgi paylaştı.

    DC Sinematik Evreni'nin eleştirmenler tarafından tam puan alan filmleri arasında bulunan Shazam! 6 Güç'e devam filmi çekileceği tahmin ediliyordu. Ancak film bir resmiyete kavuşmamıştı. Başrol oyuncusu Zachary Levi, Shazam 2'nun resmileştiğini belirten sözler sarf etti.

    David F. Sandberg'in yönetmen koltuğunda bulunduğu beğenilen DC çizgi roman uyarlaması filmi Shazam! 6 Güç'e yeni bir film ekleniyor. Zachary Levi'nin bir röportaj sırasında sarf ettiği sözlere göre filmin prodüksiyonuna gelecek yıl başlanacak. Levi, filmin çekimlerine 2020'nin yaz aylarında başlanacağının konuşulduğunu ifade etti. Ayrıca Levi, Wonder Woman ve Aquaman gibi bir DC karakteri ile ortak filmde yer almak istediğini belirtmişti. Bunun anlamının filmin 2021 yılında vizyona girebileceği olduğu tahmin ediliyor. Bilindiği üzere ilk film 363 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bunun yanı sıra Shazam'ın şeytani ikiz kardeşi olan Black Adam'ın solo filmi için de hazırlıklara başlandı.

    Mizah ögelerini bolca barındıran Shazam!'ın konusu ise şöyleydi: Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor. Peki bu güçlü yetişkin bedenini yöneten küçük bir çocuğun ruhu bir araya gelince ortaya nasıl bir kahraman çıkıyor? Uçabilir mi? X-ışını görüşü var mı? Ellerinden yıldırım atabiliyor mu? Sosyal bilgiler sınavını geçebilecek mi? Shazam yeteneklerinin sınırlarını bir çocuğun neşeli pervasızlığıyla test etmeye koyulur. Ancak, Dr. Thaddeus Sivana tarafından kontrol edilen kötülüklerin ölümcül güçleriyle savaşmak için bu yetkilere hızlıca hakim olmayı öğremesi gerekecektir... Filmde Zachary Levi'ye eşlik eden oyuncular arasında  Asher AngelMark Strong, Grace FultonDjimon Hounsou gibi isimler bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top