Hesabım
    Noah Centineo, "Masters of The Universe" Hakkında Açıklama Yaptı

    Noah Centineo He-Man rolü için hazır!

    To All The Boys I Loved Before'un yıldız oyuncusu Noah Centineo'nun yeni projesi geçtiğimiz ay içerisinde duyurulmuştu. Bu film ise unutulmaya yüz tutmuş eski kahramanlardan He-Man'i canlandıracağı Masters of The Universe oldu. Centineo, rolü ve film hakkında açıklama yaptı.

    Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Dark City, Batman V. Superman gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan usta isim David S. Goyer'in senaryosundan yola çıkılarak geliştirilen Masters of The Universe filmi ile ilgili Noah Centineo MTV'ye konuştu. Geçtiğimiz günlerde MTV Film ve TV Ödülleri'nden To All The Boys I Loved Before filmindeki partneri Lana Condor ile birlikte ödüle layık görülen Centineo, He-Man'i canlandıracağı Masters of The Univers hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Bu yeni bir evren, yeni bir stüdyo ve bir evren oluşturmaları da yeni bir şey. Nee Kardeşler, Adam ve Aaron Nee filmi yönetiyor ve hikayede yetkili kişiler onlar. Bu dünyayı geliştirme ve tüm bu işlerde çılgınca bir iş çıkarıyorlar. Yani size hangi tonu kullandıklarını söyleyemem, ama dahi olduklarını söyleyebilirim."

    He-Man'i konu edinen ilk yapım 1987 yılında izleyicileriyle buluşan Dolph Lundgren başrollü Masters of The Universe filmi olmuştu. Bu filmde He-Man, baş düşmanı Skeletor ile mücadele vererek evreni kurtarmaya çalışmıştı. Ayrıca He-Man'i odağına alan diğer yapımlar da 1983, 1990 ve 2002 yıllarında ayrı ayrı gösterilmeye başlanan televizyon çizgi dizisi olmuştu. Şimdiki Masters of Universe filminde He-Man'in düşmanı olarak hangi süper kötünün ele alınacağı bilinmiyor. Yeni nesil He-Man filminin yönetmen koltuğunda Band of Robbers, The Last Romantic, Return gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Nee Kardeşler bulunuyor. Senaryoyu ise Goyer'in yarattığı taslaktan yola çıkarak Iron Man, Men In Black: International, Transformers 5: Son Şovalye gibi yapımlarda imzası bulunan Matt Holloway ile Art Marcum geliştiriyor.

    Masters of The Universe'ün prodüksiyonuna Temmuz ayında başlanması beklenirken, izleyicileriyle 5 Mart 2021 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top