Hesabım
    Michael Fassbender, Casus Gerilimi "Malko"nun Kadrosunda!

    Michael Fassbender'ın yeni projesi belli oldu.

    Fransız roman serisinden uyarlanacak olan casus gerilimi temalı Malko filminin oyuncu kadrosunda yer alacak ilk isim belli oldu. Bu isim ise X-Men serisinde genç Magneto'ya hayat veren yıldız oyuncu Michael Fassbender oldu.

    Gerard de Villiers'in yaratıcısı olduğu kitap serisinden uyarlanacak olan Malko'nun kitapları, Fransa'da yayınlanmaya başlamıştı. İlk kitabı 1974 yılında çıkan serinin haklarını Lionsgate satın aldı. Bilindiği üzere kitap serisi 2006 yılından itibaren çizgi roman şeklinde okuyucularıyla buluşuyordu. 2014 yılında ise Vintage Books etiketi altında The Madmen of Benghazi ve Chaos in Kabul benzeri çevirilerle İngilizce versiyonları yayınlanmaya başlandı. Avusturya prensi Malko Linge'i odağına yerleştiren kitapların konusu ise şöyleydi: Malko Linge, Liezen'de bulunan kalenin onarılması için CIA ile çalışmaya başlar. CIA onu dünyanın en tehlikeli görevlerine yönlendirir. Hafızası çok gelişmiş olan ve birçok dili konuşma yeteneğine sahip olan Malko, giyimine ve görünümüne son derece özen gösteren ve yanında çok küçük silahlar taşıyan biridir. Bilindiği üzere kitap ve çizgi romanlarda silah satıcısı Samantha Adler, yamyam olarak bilinen Mandy Brown, Beyaz Saray danışmanı Frank Capistrano, Malko'nun Türk hizmetkarı Elko Krisantem, Malko'nun nişanlısı Alexandra Vogel gibi karakterler de bulunuyor. Ancak henüz bu karakterlerden hangilerinin filmde yer alacağı ve bu karakteri kimlerin canlandıracağı bilinmiyor.

    Lionsgate'in başında bulunan Joe Drake, Malko filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Greg Shapiro ve Michael Fassbender ile çalışmaktan en az Black Magic'den Lars Sylvest ve Rocket Science'dan Thorsten Schumacher için hissettiklerimiz kadar heyecanlıyız. Kitaplıkta casus hikayeleri arasında geniş bir yere sahip olan bir karakter. İnanıyoruz ki dünya standartlarındaki ekibimiz Michael ve Eric Warren Single ile ilerleyecek."

    Filmin başrolünde yer alacak olan ve Alien: CovenantX-Men serisi, Macbeth, Prometheus, Shame12 Years A Slave gibi yapımlardan tanıdığımız iki Oscar adaylığı bulunan Michael Fassbender, Malko'ya hayat verecek. Bilindiği üzere oyuncunun gelecek projeleri arasında Kung Fury 2 ve Mel Gibson imzalı The Wild Bunch uyarlaması bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top