Hesabım
    Jermaine Fowler, "Coming 2 America"ya Katıldı

    Coming 2 America'nın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı Coming To America'nın devam filmi Coming 2 America'nın geleceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Usta oyuncuya eşlik edecek isimler arasında, ilk filmde olduğu gibi Arsenio Hall yer alıyordu. Şimdi ise resmi olarak duyurulanlara göre filme yeni bir isim daha eklendi. Bu isim ise Jermaine Fowler oldu.

    Sorry To Bother You filmiyle ve Superior Donuts, Crashing gibi dizilerle son zamanlarda karşımıza çıkan Jermaine Fowler, Coming 2 America'nın kadrosuna resmi olarak dahil edildi. Fowler'ın rolü hakkında yönetmen Craig Brewer henüz bir ipucu vermedi. Ancak, Prense Akeem'in oğlu rolünde görebileceğimiz tahmin ediliyor. 1988 yapımı komedi filmi Amerika Rüyası filminin devam filmi olacak olan Coming 2 America filminin hikayesi, Prens Akeem'in yıllar önce kaybolan bir oğlunun olduğunu öğrenmesi üzerine gerçekleşecek olan olayları anlatacak. Zamunda ülkesindeki tahtından kalkıp yeniden Amerika'ya gelen  Prens Akeem, tahtının varisini Amerika'da aramaya koyulacaktır.

    Coming 2 America filminin senaryosunu, Black-ish'in yaratıcısı olan ve Girls Trip, Grown-ish, The Game gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Kenya Barris kaleme alıyor. Filmin yönetmenliğini ise  Hustle and Flow, The Poor & Hungry, Tarzan Efsanesi, Black Snake Moan gibi filmleriyle tanınan Craig Brewer üstleniyor. Prens Akeem ve Semmi'nin yeniden New York maceralarını anlatacak olan Coming 2 America'nın oyuncu kadrosunda  Eddie Murphy ve Black Dynamite, Martial Law gibi yapımlarda karşımıza çıkan Arsenio Hall'un yanı sıra On Becoming A God In Central Florida, Coming To America, All My Children gibi yapımlardan tanıdığımız Lisa McDowell rolündeki Shari Headley; Kral Jaffe Joffer rolünde izlediğimiz ve Star Wars serisinde Darth Vader'a sesiyle hayat veren, Kızıl Ekim, Aslan Kral gibi yapımlarda karşımıza çıkan usta isim James Earl Jones yer alıyor.

    Komedi türündeki devam filmi Coming 2 America'nın yurt dışındaki izleyicileriyle 18 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenirken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top