Hesabım
    "Kül En Saf Beyazdır"dan Altyazılı Fragman!

    "Kül En Saf Beyazdır" vizyona girmeye hazır!

    Geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmasının ardından ülkemizde de festivallere konuk olan "Ash Is Purest White" filminden fragman yayınlandı. Altyazılı fragmanı yayınlanan "Kül En Saf Beyazdır" filmi, Çin'in yeraltı dünyasına bir bakış atmamıza neden oluyor.

    Ülkemizde Başka Sinema'nın Ayvalık Film Festivali'nde gösterime sunulan ve Başka Çarşamba gösterimleri yapılan Jia Zhangke yönetmenliğindeki Kül En Saf Beyazdır filminin konusu ise şöyle: Filmde Çin’in suç dolu yeraltı şehrinde yaşanan 2001’den 2017’ye kadar uzanan destansı bir aşk hikayesi anlatılıyor. Çin’de genç bir dansçı olan Qiao, şehrin gangsterlerinden olan Bin’e aşık olur. Qiao, çeteler arasında çıkan bir kavgada Bin’i korumak için ateş eder. Bu onun 5 yıl hapis yatmasına neden olur. Qiao, cezası bitip serbest bırakılınca Bin’e ulaşmaya çalışır.

    Ash Is Purest White'ın yönetmenliğini “Günahın Dokunuşu” ve “Dağlar Uzaklaştığında” filmleriyle tanınan başarılı isim Jia Zhangke üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise  Zhao TaoLiao FanDiao Yi'nanFeng XiaogangCasper Liang ve Xu Zheng gibi isimler yer alıyor. "Kül En Saf Beyazdır" filminın Ayvalık Film Festivali'nde gösterime sunulmasının yanı sıra Adana Film Festivali'nin Uluslararası kategorisinde En İyi Film için yarışmıştı.

    Kül En Saf Beyazdır filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top