Hesabım
    "Kingsman: The Great Game"in Adı "The King's Man" Oldu!

    Kingsman'in prequel filminden yeni detaylar...

    Matthew Vaughn'ın yönetmen koltuğuna geçtiği yeni Kingsman filminin adı resmi olarak değiştirildi. Orijinal Kingsman filmlerinin geçmişine gideceğimiz filmin eski adı Kingsman: The Great Game olarak biliniyordu. Şimdi ise "The King's Man" olarak değiştirildiği duyuruldu. Ayrıca filmin vizyon tarihinin de belirlendiği açıklandı.

    Kingsman'in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir açıklamaya göre Kingsman: The Great Game'in adı The King's Man olarak değiştirildi. Bilindiği üzere The King's Man filmiyle casusluk organizasyonunun geçmişine gidilecek. Yürütülen tahminlere göre filmin 1800'lü yılların sonu ya da 1900'lü yılların başında geçebileceği düşünülüyor. Yönetmen Matthew Vaughn, Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanan Kingsman serisinin evrenini genişletmek istediğini daha önce de belirtmişti. Gelecekte nasıl projelerle izleyicilerinin karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor. The King's Man'in konusu ise resmi olarak şu şekilde açıklandı: Tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri milyonlarca kişinin yok olabileceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Bir adam ise onları durdurmak için zamana karşı yarışmalıdır.

    The King's Man filminin vizyon tarihi olarak ise 2020 yılının Şubat ayı belirlendi. Ancak ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil. Vaughn'ın bir kez daha yönetmenliğini üstlendiği serinin prequel filmi The King's Man'in oyuncu kadrosunda ise Aaron Taylor JohnsonMatthew GoodeGemma ArtertonCharles DanceDaniel BrühlRhys Ifans, Djimon Hounsou, Tom Hollander, Stanley Tucci gibi isimler yer alacak. Ayrıca dedikodulara göre tarihte kıdemli bir İngiliz ordu subayı olarak olarak bilinen Herbert Kitchener rolü için İrlandalı usta oyuncu Liam Neeson ile görüşmeler yapılıyor. Henüz bu konuda resmi olarak duyurulan bir gelişme bulunmuyor.

    Kingsman serisi bilindiği üzere iki filmden oluşuyordu. Kingsman: Gizli Servis ve Kingsman: Altın Çember filmleri Colin Firth ve Taron Egerton başrollü olarak karşımıza çıkmıştı. Yönetmenin Eggsy ile Harry'nin ilişkisini son kez bir filmle daha anlatmak istediği biliniyor. Ama bu konuyla ilgili planlanan bir film henüz bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top