Hesabım
    Boy George, Kendisini Sophie Turner'ın Canlandırmasını İstiyor

    Boy George'un biyografik filmi çekilecek.

    Yıldız müzisyen Boy George'un biyografisi beyaz perdeye aktarılacak. Ancak kimin başrolde yer alacağı konusu belirsizliğini koruyor. Son zamanlarda hayranları tarafından Boy George ile akraba olup olmadığı sorgulanan Sophie Turner ise şimdilik ortaya atılan tek isim oldu. Boy George da kendisini Sophie Turner'ın canlandırmasını istediğini belirtti.

    Game of Thrones ile bir yıldıza dönüşen ve son olarak X-Men: Dark Phoenix filminde Jean Grey'e hayat veren Sophie Turner, Boy George'un isteği üzerine biyografik filmde rol alabilir. Bohemian Rhapsody'nin ardından bilindiği üzere Hollywood müzisyen biyografileri üzerine yoğunlaşmış durumda bulunuyor. Freddie Mercury biyografik filmiyle elde edilen 903 milyon dolarlık gişe hasılatının ardından Elton John biyografisi Rocketman izleyicileriyle buluştu. Eleştirmenler tarafından Bohemian Rhapsody'den daha iyi olduğu gibi yorumlar alan Rocketman'in ardından şimdi ise sırada sevilen İrlanda asıllı İngiliz müzisyenin biyografi projesi hayata geçirilecek. Pop müzikte romantizm akımının en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul gören Boy George, cinsel yönelimleri nedeniyle hayatı zorlu geçen ünlü isimlerden biri. Hayatı boyunca seçimlerinin ardında duran müzisyen, müziğin hayatındaki en önemli tutku olduğunu dile getiriyor. Filmi hakkında Avusturalya'daki bir radyoya konuşan Boy George şu sözleri sarf etti: "Gerçekten ilginç teklifler var. En ilginçlerinden biri Sophie Turner. Biliyorsun ki insanlar 'o seni oynayamaz, o bir kadın' diyecek. Ama 17 yaşımdayken o olmayı çok isterdim."  Boy George'un gençliğine bakıldığında Sophie Turner ile olan benzerliğinin göz ardı edilemeyeceğini birçok hayran dile getirmişti.

    MGM bünyesinde geliştirilen Boy George biyografik film projesinin yönetmenliğini Hitchcock, Terminal, Herve ile Akşam Yemeği, Anvil: The Story of Anvil, Kasım Suçluları ve Henry's Crime filmlerinin yönetmen ve senarist koltuğuna oturan Sacha Gervasi'nin üstleneceği bilinenler arasında yer alıyor. Filmin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top