Hesabım
    Lin Manuel-Miranda'nın Müzikal Filmi "Tick Tick... Boom" Netflix'in Oldu!

    Netflix, "Tick Tick... Boom" filminin haklarını satın aldı.

    Lin-Manuel Miranda'nın yönetmenlik denemesi olacak olan müzikal türdeki biyografik film "Tick Tick... Boom"un hakları online streaming platformu olan Netflix'e satıldı. Jonathan Larson'ın kitabından uyarlanacak olan film için hazırlıklara başlandı.

    Jonathan Larson'ın otobiyografik oyununun beyaz perde uyarlaması olan "Tick Tick... Boom", 1990'lı yılların New York'unda yaşayan ve müzikal besteler yapan 30. yaş gününü kutlayan Jon isimli bir adamın hikayesini konu ediniyor. Jon, sırf sahne sanatları üzerinde çalışabilmek için yanlış kariyer seçimi yapıp yapmadığı üzerine kendini sorgulamaya başlar. Jon'un anksiyete krizlerine girmesinin yanı sıra kız arkadaşının baskılarıyla başa çıkmaya çalışıyordur. Diğer yandan ev arkadaşı ve aynı zamanda en yakın arkadaşı da kendi hayallerinden vazgeçip yüksek gelirli bir reklamcılık işine başlamak zorunda kalmıştır.

    Bilindiği üzere tiyatro oyununun yazarı Jonathan Larson, 1996 yılında hayatını kaybetmişti. Netflix'in haklarını satın aldığı film projesi Tick Tick... Boom'un başrolünde The Amazing Spiderman, Hacksaw Ridge, The Social Network, Silence, 99 Homes, Under The Silver Lake gibi yapımların yıldız oyuncusu Andrew Garfield'ın yer alabileceği üzerinde tartışmalar devam ediyor. Imagine Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği Tick Tick... Boom filminin senaryosunu uyarlayan isim Fosse / Verdon, Masters of Sex, Dear Evan Hansen, Wayward Pines gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Steven Levenson olacak. Filmin yönetmenliğini ise Mary Poppins Returns'ün yıldız oyuncusu Lin-Manuel Miranda üstlenecek. Bilindiği üzere Lin-Manuel Miranda'nın daha önce yalnızca bir yönetmenlik denemesi bulunuyor.

    Müzikal film Tick Tick... Boom filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top