Hesabım
    Anthony Carrigan "Bill & Ted Face The Music" Kadrosunda!

    Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music"in kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Keanu Reeves ve Alex Winter'ın başrolünde yer aldığı, yıllar sonra gelen devam filmi "Bill & Ted Face The Music"in kadrosuna yeni bir isim eklendi. Dean Parisot yönetmenliğindeki fantastik filmin kadrosuna eklenen isim ise Gotham'ın başarılı oyuncusu Anthony Carrigan oldu.

    John Wick, Matrix gibi serilerin yıldız ismi Keanu Reeves ile uzun süredir belgesel projeleriyle gündeme gelen başarılı isim Alex Winter, Bill & Ted serisinin üçüncü filmi Bill & Ted Face The Music için bir kez daha bir araya geliyor. Filmin oyuncu kadrosuna eklenen yeni bir isim daha bulunuyor. Bu isim ise Barry, Gotham, The Flash, Parenthood, The Forgotten gibi yapımların başarılı oyuncusu Anthony Carrigan oldu. Carrigan'ın canlandıracağı karakter hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Filmde yer alacak isimler arasında, diğer filmlerde de Grim Reaper / Death olarak izlediğimiz ve Man on a LedgeFreeheldAgents of ShieldPowerEsaretin BedeliIron Man 3Die Hard 2 gibi yapımlardan tanıdığımız William Sadler; Bill'in ile bağlantılı olacağı düşünülen Thea Preston olarak karşımıza çıkacak olan Samara Weaving; Ted'in yakını olarak karşımıza çıkacak olan Brigette Lundy Paine ve müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Kid Cudi bulunuyor.

    Bilindiği üzere ilk Bill & Ted filminin izleyicileriyle buluşmasının ardından 30 yıl geçmiş olmasıyla birlikte Bill & Ted Face The Music filminin prodüksiyonu yaz aylarında sürdürülecek. Filmin yönetmen koltuğuna Galaxy Guest'ten tanıdığımız Dean Parisot otururken senaryosunu diğer filmlerin de senaryosuna imza atan Ed Solomon ile Chris Matheson kaleme alıyor. Bill & Ted Face The Music filminin konusu ise şöyle: Daha önce de zamanda yolculuk yaparak dünyayı kurtaran California, San Dimas'lı rock müzisyenleri Bill ve Ted'i gelecekten gelen biri ziyaret edecektir. Orta yaş krizinde olan bu ikiliyi ziyaret eden kişinin söylediklerine göre Bill ve Ted'in hayatını kurtaracak olan ve evrene bir ahenk getirecek olan tek şey yapacakları şarkılarıdır. Bu süreçte ailelerinden, eski dostlarından ve birkaç efsanevi müzisyenden yardım almaları gerekecektir.

    Bill & Ted Face The Music filminin yurt dışındaki izleyicileriyle 21 Ağustos 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenirken, ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top