Hesabım
    Pixar, Yeni Animasyon Filmi "Soul"u Tanıttı

    Pixar'ın yeni projesi "Soul" için hazırlıklara başlandı.

    Disney ve Pixar'ın ortak projesi olması beklenen "Soul" isimli  animasyonun hazırlıklarına başlandığı duyurusu yapıldı. Ayrıca filmin vizyon tarihi olmak üzere, birçok detaya da duyuruda yer verildi. Proje, Pixar'ın ilk orijinal filmi Onward'un gösterilmesinin ardından izleyicileriyle buluşacak.

    Pixar ve Disney yeni ortak çalışmalarını resmi olarak açıkladı. Soul adını alacak olan animasyon film projesinin yönetmen ve senarist koltuğuna Yukarı Bak, Ters Yüz, Sevimli Canavarlar, Oyuncak HikayesiVol-i gibi önemli Pixar yapımlarının senaryosunu kaleme alan ve bazılarının yönetmenliğini üstlenen iki Oscarlı usta isim Pete Docker oturacak. Soul'un yapımcılığını ise Inside Out, Ratatuy, Brave gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adayı Dana Murray üstlenecek.

    Soul filminin tanıtımı ise şu şekilde yapıldı: Tutkularının, hayallerinin, ilgini çeken şeylerin nereden geldiğini hiç merak etmiş miydin? Seni sen yapan şey nedir? İlgilerine üzerine çeken animasyon filmi, New York'un sokaklarında kozmik bir yolculuğa çıkaracak. Bu yolculukta ise yaşamın en çok merak edilen sorularının yanıtlarının keşfedilmesine neden olacak. Soul'un vizyon tarihi olarak ise 19 Haziran 2020 tarihi belirlendi.

    Bilindiği üzere Pixar'ın bünyesinden Coco, Toy Story serisi, Arabalar serisi, İnanılmaz Aile filmleri, Sevimli Canavarlar, Inside Out, Cesur, Yukarı Bak, Vol-i, Ratatuy gibi sevilen ve birçok kez ödüle layık görülen animasyon filmleri çıkmıştı. Şimdi ise bunların arasında Onward'un yanı sıra Soul da eklenecek gibi görünüyor. Ayrıca Pixar'ın bir diğer projesi olan Toy Story 4 da bu hafta Cuma günü vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top