Hesabım
    Animasyon Macera "Trolls: World Tour" Fragmanında Müzikal Bir Macera Başlıyor!

    Anna Kendrick ve Justin Timberlake'li animasyon "Trolls: World Tour" filminden ilk fragman geldi.

    Trolls: World Tour fragmanı ile eğlenceli macera kaldığı yerden devam ediyor. Animasyon türündeki Trolls serisinin ikinci devm filminde, ilk filmde tanıştığımız sevimli kahramanlar bir kez daha karşımıza çıkıyor. 

    Poppy karakteriyle güzel oyuncu Anna Kendrick, Branch ile her dönem genç kızların sevgilisi olmayı başarmış yakışıklı oyuncu Justin Timberlake'in başını çektiği zengin seslendirme kadrosunda; Tresillo ile J. Balvin, Prince D ile Anderson Paak, Queen Essence ile Mary J. Blige, Chaz ile yakışıklı oyuncu Jamie Dornan, Biggie ile komedyen James Corden, Cooper ile Ron Funches, Guy Diamond ile Kunal Nayyar, King Trollex ile Anthony Ramos, Thrash ile heavy metal müziğin unutulmaz ustası Ozzy Osbourne, Smidge rolünde pek çok animasyon filminden sesine aşina olduğumuz Walt Dohrn, Delta Dawn ile sanatçı Kelly Clarkson, Hickory ile Oscar ödüllü Sam Rockwell gibi birçok yıldız mikrofon başına geçiyor.

    Devam filminde Poppy ve Branch müziğin tüm dalları için mücadele veriyor! Poppy ve Branch, kendilerinin dünya üzerindeki altı ayrı troll kabilesinden birinin üyesi olduklarını öğrenirler. Her bir kabile de funk, country, tekno, klasik müzik, pop ve rock gibi müzik türlerini temsil ediyordur. Hard-rock grubun üye olan Queen Barb babası King Trash'in yardımıyla, diğer tüm müzik türlerini yok etmek istiyordur. Böylece tüm dünyaya rock müzik hakim olacaktır. Dünyanın kaderi tehlikeli ellerde olup Poppy ve Branch'in birkaç arkadaşlarını yanlarına alarak Queen Barb'a karşı savaşmaları gerekecektir. Peki sevimli karakterlerimiz müziğin her türünü korumak için verdikleri bu mücadelede başarılı olabilecek midir?...

    2016 yılının son çeyreğinde vizyona giren Troller filminin yardımcı yönetmeni olan Walt Dohrn'un bu kez yönetmen koltuğuna geçtiği devam filminde senaryoya ise Jonathan Aibel ve Glenn Berger imza atıyor. Animasyon macera filmi "Trolls: World Tour" filmi yurt dışındaki izleyicileriyle 17 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacakken, ülkemizde 15 Mayıs 2020 tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top