Hesabım
    Keanu Reeves Marvel Evreninde Kimi Canlandırmalı?

    Keanu Reeves ve Marvel ortaklığı fikri interneti sallarken biz de ünlü oyuncuya yaraşır olan Marvel karakterlerine göz attık!

    Marvel'ın Keanu Reeves'i bünyesine katmak istediği haberi ile birlikte internet adeta çalkalandı. John Wick serisinin yıldız oyuncusu hakkında açıklama yapan Marvel patronu Kevin Feige'in açıklaması sonucunda Marvel hayranları ünlü oyuncunun hangi role yakışacağı konusunda birbirinden ilginç öneriler sunmaya başladılar. Çizgi roman evreninin en güçlü kötü karakterlerinden Uzak Doğulu dövüş ustası kahramanlara kadar geniş bir yelpazeye yayılan bu öneriler arasında hangisine hak vereceğimizi bilemedik!

    Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ile yapılan röportajda Feige, Keanu Reeves için şu sözleri sarf etmişti: "Keanu Reeves ile bir şeyler hakkında görüşüyoruz... Marvel'a ne zaman katılır, katılabilir mi ya da hiç katılır mı bilmiyorum. Ama bunu yapmanın doğru yolunu bulma üzerinde çözüm üretmeyi çok istiyoruz." 

    Bu açıklama ve ardından gelen yoğun ilgi ile birlikte biz de internette ünlü oyuncu Keanu Reeves'e yakıştırılan Marvel karakterlerini sizler için derledik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top