Hesabım
    Shia LaBeouf’lı “The Peanut Butter Falcon”dan Fragman Var!

    Shia LaBeouf başrollü “The Peanut Butter Falcon" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Shia LaBeouf başrollü The Peanut Butter Falcon filminden ilk fragman yayınlandı. Prömiyerini gerçekleştirdiği South by Southwest Film Festivali’nde övgülerle karşılanan ve Seyirci Ödülü'ne layık görülen film seyircilerinin yüreğini ısıtacak gibi görünüyor.

    Modern bir Mark Twain macerasına benzeyen filmin konusu; Zak, down sendromu olan 22 yaşında bir gençtir. En büyük hayali ise günün birinde büyük bir güreşçi olmaktır. Amacına ulaşabilmek adına en sonunda bulunduğu bakımevinden firar eder. Salt Water Redneck güreş okuluna girmeye kararlı olan genç adam yolculuğu sırasında kanundan kaçmakta olan küçük çaplı haydut Tyler ile tanışır. Tyler, Zak'in arkadaşı ve koçu olacaktır. Zak ve Tyler birlikte deltalar arasında dolanırlar, yakalanmaktan kaçarlar, viski içerler, Tanrı'yı bulurlar, balık tutarlar ve güzel bir dostluk geliştirirler. Bu süreçte ikili, Zak'i bakımevine geri götürmekle görevli olan iyi kalpli bakımevi hemşiresi Eleanor'u da aralarına katılmaya ikna ederler. Artık en önemli görev, Zak'in hayallerinin gerçek olmasını sağlayabilmektir.

    Transformers” serisiyle çıkış yakalayan ve son olarak kendi alkolik babasını canlandırdığı otobiyografik yapım Honey Boy'da karşımıza çıkan Shia LaBeouf'un başrolleri yeni keşif Zack Gottsagen ve Grinin Elli Tonu serisinin masum Anastasia'sı rolü ile dünya çapında üne kavuşan Dakota Johnson ile paylaştığı duygu yüklü filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Tyler Nilson ve Michael Schwartz ikilisi üstleniyor. Filmin kadrosunda iki Oscar adaylığı bulunan usta aktör Bruce Dern, “Gerçeğin Parçaları” ile Oscar’a aday gösterilen John Hawkes, “The Walking Dead” ve “The Punisher” gibi dizilerden tanıdığımız karizmatik oyuncu Jon Bernthal, “Sideways”in Oscar adayı yıldızı Thomas Haden Church ve rap sanatçısı Yelawolf gibi isimler yer alıyor.

    Macera filmi "The Peanut Butter Falcon" 9 Ağustos 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top