Hesabım
    Thom Yorke'lu Paul Thomas Anderson Filmi "Anima"dan Teaser!

    Kısa metrajlı Netflix filmi Anima'dan ilk teaser paylaşıldı.

    Radiohead'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Thom Yorke'un oyunculuk yaptığı kısa metrajlı film Anima'dan teaser paylaşıldı. Filmin yönetmen koltuğuna ise son olarak Phantom Thread ile büyük beğeni toplayan Paul Thomas Anderson oyuruyor. Anima, Netflix'te izleyicilerinin karşısına çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Thom Yorke'un yeni albümünden şarkılara yer verilen Anima kısa filmi, izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Filmden ilk teaser yayınlandı. Teaser ile büyük bir heyecan yaratan film, şimdiden sinema dünyasının gündemine oturmuş durumda gibi görünüyor. Anima, "One-reeler", yani yaklaşık olarak 10-12 dakika süren film devam ederken yalnızca bir makarası bulunan kısa film olarak tanıtılıyor. Ayrıca görsel efektler olarak da inanılmaz bir deneyim sunacağını iddia eden filmin, hem Netflix'teki izleyicilerine sunulacağı hem de yurt dışındaki seçkin sinemalarda IMAX gösterimleri yapılacak. Anima, Thom Yorke'un solo albümünün yayınlanacağı gün ile aynı zamanda gösterime sunulacak. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Se7en, The Lost City of Z, Too Old To Die Young gibi önemli yapımlardan tanıdığımız Darius Khondji'nin üstlendiği belirtildi.

    Hem sinemaseverler, hem müzikseverler tarafından merakla beklenen kısa metraj film Anima, 27 Haziran tarihinde ülkemizdeki Netflix izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top