Hesabım
    "Halloween 2" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Halloween 2'nun beklenen prodüksiyon tarihi ve vizyon tarihi açıklandı.

    Halloween filmiyle bir kez daha Michael Myers karakterinin beyaz perdeye taşınmasının ardından, devam filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Katil Michael Myers'ı gördüğümüz birçok Halloween filmi bulunuyordu, ancak 2018 yılında gösterime giren film, eleştirmenlerin beğenisi de kazanmayı başarmıştı. Şimdi ise devam filminin beklenen prodüksiyon tarihi açıklandı.

    Son zamanların en iyi korku filmlerini izleyicilerle buluşturan Blumhouse bünyesinde geliştirilen Halloween filminin ardından, ikinci filmin yolda olduğu açıklandı. Jamie Lee Curtis'in bir kez daha başrolünde yer alması beklenen Halloween 2'nun prodüksiyonuna önümüzdeki sonbahar aylarında başlanacak. Film için duyurulan vizyon tarihi ise 16 Ekim 2020 tarihi oldu. Filmde Jamie Lee Curtis'e eşlik edecek isimler arasında Judy Greer ve Andi Matichak'ın da yer alması bekleniyor. Greer filmde Laurie Strode'un kızını ve Matichak ise torununu canlandırıyordu. Söylenenlere göre ilk filmin de yönetmeni olan David Gordon Green, ikinci film için bir senaryo hazırlamış bulunuyor. Ancak David Gordon Green'in yönetmenlik için geri dönüp dönmeyeceğine dair resmi bir kaynak bulunmuyor. Jason Blum'un yanı sıra filmin yapımcıları arasında Malek Akkad ve Bill Block yer alacak.

    Ülkemizde Cadılar Bayramı adıyla bilinen Halloween, dünya çapında 250 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Böylece korkunun bir türü olan slasher filmleri kategorisinde en yüksek gişe hasılatını yapan film ünvanına kavuştu. Ayrıca Halloween, 1978 yapımı filmin ardından gelen devam filmlerini yok saymasıyla biliniyor. 2018 yapımı filmin konusu ise şöyleydi: 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ile ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı hazırlıkları içerisindedir. Cadılar Bayramı’nın gelmesini bekleyen biri daha vardır; Laurie Strode. Laurie, 40 yıl önce bir Cadılar Bayramı gecesi kendisini öldürmeye çalışan maskeli katil Michael Myers ile yüzleşmek istemektedir. Laurie, Myers’la yüzleşebilmek ve intikamını alabilmek için onun hapishaneden kaçmasını beklemektedir ve hayali gerçekleşir. Myers’ın da içinde bulunduğu hapishane nakil aracı kaza yapar ve Michael Myers kaçmayı başarır. Maskeli katilin kendisinin peşine düşeceğini bilen Laurie büyük karşılaşma için tüm hazırlıklarını yapmıştır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top