Hesabım
    "Easy A"e Spin-Off Filmi Gelebilir!

    Emma Stone'lu "Easy A" için bir spin-off projesi geliştiriliyor.

    Başarılı oyuncu Emma Stone'un başrolünde yer aldığı komedi türündeki Easy A filmine spin-off projesinin geliştirildiği duyuruldu. Screen Gems şirketi tarafından orijinal filmin senaristliğini de üstlenen Bert Royal'a senaryo siparişi verdiği belirtildi. 

    Bir lise komedisi olan Easy A filmine henüz senaryo aşamasında bulunan bir spin-off filmi geliştiriliyor. Filmin senaryosunu kaleme alacak olan isim, Easy A ve Recovery Road'un senaryosunda imzası bulunan Bert V. Royal olacak. Screen Gems bünyesinde geliştirilecek olan projede Emma Stone'un Olive Penderghast karakterine yer verilmeyeceği düşünülenler arasında bulunuyor. Ancak film, Olive'in okulu olan Ojai North Lisesi'nde geçecek. Spin-off projesinin bu okuldaki diğer öğrencilerin yaşadıklarını ele alması bekleniyor. Ancak Olive'inkine benzer öğrenci ve öğretmen hikayelerinin yaratılması isteniliyor. Bilindiği üzere Bert V. Royal, Easy A'in senaryosunu yalnızca beş günde kaleme aldığını belirtmişti. Bu kez filmin yönetmenliğini de üstlenmesi planlananlar arasında yer alıyor. Easy A'in yönetmenliğini Arkadaştan Öte, Fired Up, Annie, Tavşan Peter gibi filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan Will Gluck yapmıştı.

    Easy A filminin konusu ise şöyleydi: Olive çalışkan ve zeki bir lise öğrencisidir. Ancak söylediği beyaz bir yalan nedeniyle okuldaki şöhreti kötüleşecek ve arkadaşlarıyla olan ilişkisi de çıkmaz bir yola girecektir. Olive'in en yakın arkadaşı ona birlikte kampa gitmeyi teklif eder, ancak Olive bundan kurtulmak için yalan söylemek zorunda kalır. Panikleyerek söylediği yalan ise bekaretini kaybetmesiyle ilgili olacaktır. Bu dedikodu tüm okula yayılacak ve Olive'in başı dertten çıkmayacaktır. Bilindiği üzere Easy A 8 milyonluk bütçeye sahip olmasına karşılık olarak dünya çapında 75 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    Easy A'in spin-off filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top