Hesabım
    Yeni Paranormal Activity Filmi Yolda!

    Paranormal Activity serisine yeni bir film daha eklenecek.

    Düşük bütçeli korku serisi Paranormal Activity'ye yeni bir filmin daha eklenebileceği duyuruldu. Serinin son filmi 2015 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Şimdi ise Blumhouse'un başındaki isim olan Jason Blum, yeni Paranormal Activity filmi için harekete geçti. 

    Paranormal Activity serisi 2007 yılında çekilen film ile başlamıştı. Bu filmin yönetmen koltuğuna Oren Peli oturuyordu. Tamamen düşük bütçeli olması hedeflenen ve her filmde bir eve yerleştirilen kameralarla çekimleri yapılan Paranormal Actiivity serisi, evde yaşanan doğaüstü olayların keşfedilmesini konu ediniyordu. Kurgu gibi görünmemesi, belgeselvari yapısı ile Paranormal Activity filmlerinin korku ögeleri genellikle geceleri ortaya çıkan görünmez varlıkların yaptığı şeyler üzerine oluyordu. Serinin, altı filmden oluşmasının yanı sıra bir de Paranormal Activity: Tokyo Night isimli Japon yapımı spin-off filmi bulunuyordu. Dünyada büyük ses getiren film serisinin yeni filmi için Jason Blum bir kez daha harekete geçti. Paramount'un başında bulunan Jim Gianopulos ise film üzerinde çalışıldığını duyurdu.

    Paranormal Activity filmleri birçok farklı yönetmen tarafından çekilmiş olup son filmi Paranormal Activity: The Ghost Dimention filmiyle gündeme gelmişti. Bu film Gregory Plotkin tarafından yönetilmiş olup filmin konusu şöyleydi: Film, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ailesinin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Taşındıkları bu evin garajında bir kamera ile bir kutu kaset bulan aile, bu sayede çevrelerinde gelişen paranormal olayları keşfetmeye başlayacaktır. Yeni Paranormal Activity filmiyle ilgili henüz neredeyse hiçbir detay belli değil. Bu nedenle çekimlerine ne zaman başlanacağı ya da izleyicileriyle ne zaman buluşacağı da bilinenler arasında yer almıyor.

    Bilindiği üzere Paramount Pictures'ın gelecekte başka korku filmi projeleri de bulunuyor. Bu projeler arasında A Quiet Place 2 gibi önemli filmler de yer alıyor. Daha önce de Paramount bünyesinden Pet Sematary, The Ring serisi gibi dünya çapında beğeni toplayan filmler çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top