Hesabım
    Mark Hamill, Star Wars: The Rise of Skywalker'da Hayalet Olacak!

    Mark Hamill'in son Star Wars filminde nasıl yer alacağı kesinleşti.

    Star Wars serisinin yıldız oyuncusu Mark Hamill'in son üçlemenin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker'da nasıl rol alacağı konusu merakla bekleniyordu. Ancak bu kez film izleyicileriyle buluşmadan önce Mark Hamill'den açıklama geldi. EP Entertainment'a konuşan oyuncu karakter hakkında bilgi verdi.

    Daisy Ridley, Oscar Isaac, Jon Boyega ve Adam Driver'ın son kez başrolünde yer alacağı Star Wars: The Rise of Skywalker hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Bilindiği üzere bir önceki film olan The Last Jedi'da Luke Skywalker, Kylo Ren ile bir hayalet olarak savaşmıştı. Filmin sonunda ise Luke'un hayaletinin de gözden kaybolduğu görülmüştü. Bu durumda yeni filmde nasıl rol alacağı merak konusu haline gelmişti. Mark Hamill'in açıklamasına göre Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi'nin izinden gidecek. Oyuncu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Buna dahil olabileceğim tek gerçeklik bir tek Star Wars mitolojisinin tuhaf yönleri ile olurdu. Bir Jedi olarak, hayalet halinde geri dönmeye ve perdeyi aralamaya iznin var."

    J.J. Abrams yönetmenliğindeki Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Bilindiği üzere Star Wars evrenine farklı diziler eklenecek. Bu diziler Jon Favreau'ın yaratıcısı olduğu ve başrolünde Pedro Pascal'ın yer alacağı The Mandalorian dizisi olacakken, diğer proje henüz adı belli olmayan ve başrolünde Rogue One: A Star Wars Story filminin başrol oyuncularından Diego Luna'nın Cassian Andor karakterini hikayesinin odağına alacak olan bir dizi olacak. Ayrıca Disney+ online streaming platformunun ilerleyen zamanlarında Star Wars ile ilgili farklı projelerinin de olabileceği düşünülüyor.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top