Hesabım
    Korku Filmi "Ritüel"in Tanıtımında Kanlı Bir Eğlenceye Davetlisiniz!

    Korku filmi "Ritüel"den gelen tanıtım videosunda dans, eğlence ve vahşet sizi bekliyor.

    Korku filmi Ritüel'den gelen yeni tanıtımda masum bir eğlencenin karanlık yüzünü keşfe çıkıyoruz. İlk filmi Ayin ile korku sinemasındaki başarısını ve korku türünün estetikle birleşiminin nasıl ince planlamayla başarılabileceğini kanıtlayan Ari Aster'in ikinci yönetmenlik denemesi olan "Ritüel"de de ilk filmindeki gibi rahatsız edici temalar, normalliğin maskesine bürünmüş olan ürkütücü işaretler bolca yer alacak gibi görünüyor.

    Bir grup arkadaşın İsveç'e giderek katıldığı bir bahar festivalini temel alan korku filmi masum bir bahar eğlencesinin ardındaki karanlık sırları bir bir keşfediyor. Dani ve Christian ayrılmanın eşiğinde olan Amerikalı bir çifttir. Ama bir aile travması onları bir arada tutuyordur. Dani yaşadığı bu acı dolu olayın ardından Christian ve arkadaşlarının gideceği bir festivale davet edilir. İsveç'te olan bu festival bir ömür süresinde yalnızca bir kez gerçekleştiriliyordur. Başlarda son derece güneşli, eğlenceli ve ilginç gibi görünen bu festival, garip köylülerin gittikçe daha garipleşen davranışları ve rahatsız edicilikleri nedeniyle bir kabusa dönüşür. Yaz gündönümünün güneş ışıklarının altında gerçekleşen kutlama bir tarikatın gizli hedeflerine alet olmaya başlayan gençler için ölümcül bir hal alacaktır...

    ClimaxEight Grade, Mid90'sA Prayer Before DawnHot Summer NightsHow To Talk To Girls At PartiesFirst ReformedThe Disaster ArtistIt Comes At Night gibi son dönemin ses getiren bağımsız ve başarılı filmleri bünyesinde bulunduran A24'ün yapımını üstlendiği korku filminin başrollerinde; son olarak Fighting With My Family'de karşımıza çıkan, Hollywood'un yeni keşfedilen yıldız oyuncusu Florence PughBlack Mirror: Bandersnatch'in yanı sıra Labirent ve Oscar ödüllü Diriliş filmlerinde de gördüğümüz Will Poulter, komedi dizisi The Good Place'te Chidi olarak izlediğimiz William Jackson Harper, son olarak Eşitlik SavaşçısıKinStrange Angel gibi yapımlarda gördüğümüz Jack Reynor yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca "Stockholm Stories", "Springfloden", Bron/Broen gibi yapımlarda izlediğimiz Julia Ragnarsson ve güzel yıldız Liv Mjönes de yer alıyor. Filmin senaryosunda da ilk filmi "Ayin"le SXSW Film Festivali'nde Seyirci Ödülü adaylığı kazanan yönetmenin imzası bulunuyor.

    "Ritüel" ülkemizde 26 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top