Hesabım
    Danny Boyle'ın Bond Adayı Robert Pattinson!

    Ünlü yönetmen Danny Boyle yeni James Bond için Robert Pattinson'ın harika bir seçim olabileceğini söyledi.

    Danny Boyle, Robert Pattinson'ın yeni James Bond olması gerektiğini söyledi. 27 yıllık kariyerine Trainspotting28 Gün SonraMilyoner ve 127 Saat gibi sinemaseverlerin beğenisini kazanan filmler sığdıran İngiliz yönetmen, İngiliz oyuncu Robert Pattinson'ı övgülere boğdu.

    Alacakaranlık Efsanesi serisindeki vampir Edward Cullen rolü ile bir dönem genç kızların kalbine taht kuran yakışıklı oyuncu Robert Pattinson son dönemde kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz aylarda Warner Bros. tarafından yeni Batman rolünü üstleneceği açıklanan oyuncuya biçilen bir diğer ikonik rol de ünlü İngiliz istihbarat ajanı James Bond oldu. 

    Geçtiğimiz günlerde The Guardian'a röportaj veren ünlü yönetmen Danny Boyle, Pattinson'ın son filmi High Life üzerinden oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu. Kısa bir süreliğine yeni Bond filminin yönetmenlik koltuğuyla bağdaştırılan yönetmen, projeden ayrılmış olsa da kast konusunda fikirlerini gizlemedi. Claire Denis imzalı bilim kurgu "High Life" filminde Pattinson'ın performasını çok beğendiğini açıklayan yönetmen, filmi izlerken İngiliz oyuncuyu ikonik rol için düşündüğünü açıkladı.

    "Çok garipti çünkü orada oturmuş şunu düşünüyordum: Aman Tanrım, onu bir sonraki James Bond yapmalılar." diye açıklama yapan yönetmen, Pattinson'ın James Bond rolü için fazla genç olup olmadığı sorusuna ise; "Hayır, kesinlikle değil. 30'lu yaşlarında olmalı. Sean Connery rolü aldığında kaç yaşındaydı ki? Pattinson şimdi hazır." diye cevap verdi.

    Pattinson dünyadaki en popüler süper kahramanı oynamakla kalmayıp, aynı zamanda gezegendeki en ünlü casusu canlandırma fırsatını yakalaması Hollywood'taki diğer oyuncular için çok da adil olmayabilir. Ancak neler olacağını bilmek imkansız gibi. Bond serisinin yapımcısı Barbara Broccoli, rolün şu anki sahibi Daniel Craig'i rolden ayrılmak konusunda vazgeçirmek için uzun uğraşlar vermişti. Ancak gelecek olan 25. James Bond filmi ile birlikte Craig'in role veda edeceği kesinleşmiş durumda. Craig'in ardından rolü kimin alacağı aylarca tartışılmış olsa da henüz öne çıkan bir isim yok. Idris Elba, Tom HardyTom Hiddleston, Henry Cavill gibi pek çok ünlü isim tartışmalarda geçiyor olsa da çekimlerine başlanması için bile 2-3 yılın geçmesi gerekecek olan 26. Bond filminde kimin ikonik rolü üstleneceğini kestirmek çok zor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top