Hesabım
    Yaratıcı Hırsız Halle Berry'nin Evini Çalmaya Çalıştı!

    Hırsızlıkta yeni bir boyut; Halle Berry'nin evini çalmaya kalktılar.

    Güzel yıldız Halle Berry'nin evi çalınıyordu! Amerikalı oyuncu, eski manken ve güzellik kraliçesi Halle Berry'i hepimiz tanıyoruz. Eski Bond kızlarından olan Berry, ona Oscar ödülü kazandıran oyunculuğu ve X-MenGothikaKusursuz YabancıBulut Atlası gibi filmleriyle 52 yaşına gelmesine rağmen Hollywood'un yaş sınırlarının üstüne çıkarak başarısını sürdüren bir kadın. Gelen son haberlere göre, 28 yıldır sinema sektörünün içinde yer alan oyuncunun başına gelen son olay ise hırsızlıkta yeni bir boyut yaratacak nitelikte...

    Amerikalı oyuncu Halle Berry'nin Los Angeles'taki evi bir hırsızın hedefi oldu. 59 yaşındaki Ronald Eugene Griffin isimli hırsız güzel yıldızın mülkünü çalmaya kalktı. Berry'nin mülkü için kendisine aitmiş gibi sahte tapu düzenleyen hırsız, ilk olarak Ocak ayında evin çevresinde dolaşırken görüldü. Kanun güçlerine haber verilmesi üzerine ise ortalıktan kayboldu. Ardından Mart ayında mülke geri dönen Griffin bu sefer yanında bir de çilingir getirdi. Evin kilitlerinden birini değiştirmeye yeltenen hırsız, evin çalışanlar tarafından fark edildi. Çilingir kilit üzerinde çalışırken polise haber veren çalışanlar, Griffin'in evin yeni sahibi olduğunu iddia ettiğini söylediler.

    Griffin ise evin çalışanları tarafından tepki görünce polisi aradı. Polise evin çalışanlarının mülküne izinsiz girdiğini söyleyen Griffin, polise hazırladığı sahte tapuyu göstererek evin sahibi olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Tapunun sahte olduğunun anlaşılmasıyla birlikte Griffin sahte teminat senedi hazırlama ve hırsızlığa kalkışma suçlamaları ile tutuklandı.

    Berry polise verdiği ifadede Griffin'i tanımadığını ve evinde bulunması için kesinlikle izin vermediğini söyledi. Polisten gelen bilgiye göre Griffin çalmaya çalıştığı mülkün ünlü oyuncuya ait olduğunu bile bilmiyordu. Yalnızca evi beğendiği için o mülkü hedeflemişti.

    Bu güzel yıldızın evinde yaşadığı ilk sorun değil. 2011 yılında Berry eve geldiğinde onu takip eden bir saldırganla burun buruna gelmişti. Polise verdiği ifadede; “Cam mutfak kapımı açtığımda ve arkamdan kapattığımda, birdenbire arkamda birisinin olduğu hissettim. Arkamı döndüğümde ise saldırganın benden birkaç adım uzakta ayakta durduğunu gördüm. Bir adam cam mutfak kapımdan içeriye bakıyordu." dedi. Kimliği açıklanmayan adam tutuklanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top