Hesabım
    "A Quiet Place 2" Filminin Çekimleri Başlıyor!

    Merakla beklenen "A Quiet Place 2" için çekim hazırlıkları başladı.

    Merakla beklenen A Quiet Place 2'nin çekimleri başladı. 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 340 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan korku filmi “Sessiz Bir Yer”in merakla beklenen devam halkasının ön çekimlerinin başladığı Paramount Pictures tarafından açıklandı.

    This Is Us” ve “Atlanta” dizileriyle iki yıl üst üste Emmy Ödülü’ne aday gösterilen başarılı oyuncu Brian Tyree Henry ve “28 Days Later...”, “Kara Şövalye serisi, Başlangıç gibi filmlerle ve Peaky Blinders dizisiyle tanınan İrlandalı aktör Cillian Murphy kadroya yeni katılan isimler olurken, ilk filmden geriye kalan üç aile üyesi; Evelyn Abbott'a hayat veren Emily Blunt, Regan Abbott'a hayat veren Millicent Simmonds ve Marcus Abbott'a hayat veren Noah Jupe devam filmi için kadroya geri dönecek. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk film için de kamera arkasına geçen John Krasinski üstleniyor. 

    "A Quiet Place 2" konusu hakkında dana önce konulan Krasinski; "Artık görebileceğimiz birçok farklı nokta var. Bu dünyadaki diğer insanların neler deneyimlediklerini farklı bir açıdan görme konusu benim merakımı uyandırıyor." demişti. Ancak ilk filmde karşımıza çıkan karakterlerin geri dönüşü, devam halkasının tamamen farklı kişileri ele almayacağını gösteriyor. Hikaye bir kez daha Evelyn ve çocuklarının çevresinde örülecek.

    İlk filmin konusu şöyleydi: 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    “A Quiet Place 2”nun ülkemizde 19 Mart 2020 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top