Hesabım
    Maddelerle Geldik: Kötü Adam Olduğu Halde Kylo Ren'i Neden Seviyoruz?

    Yeni Star Wars serisinin hiç şüphesiz en çok etki bırakan karakteri Kylo Ren'i neden sevdiğimizi çözmeye çalıştık.

    Kylo Ren'in yeni Star Wars serisinin kötü adamı olduğunu bilmeyen yoktur. Skywalker ailesi üzerine kurulan ana temayı sonlandıracak olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'ni beklerken hayranların en çok sordukları sorulardan biri de onun hakkında. "Kylo Ren iyi tarafa geçecek mi?" sorusu sosyal medya üzerinden gerek oyunculara gerekse yönetmen JJ Abrams'a sıklıkla yöneltilen bir soru. Kylo Ren ve gönüllerimizin kahramanı Rey'in arasında romantik gelişmeler olup olmayacağı da en çok sorulan sorulardan biri.

    Henüz çok yeni bir karakter olmasına rağmen şimdiden favori kötü adam anketlerinde yüksek oylar alan Kylo Ren'in bu kadar çok hayranı olması dikkat çekici bir nokta değil mi? Star Wars serisinin en sevilen karakteri ve aynı zamanda kendi babası olan Han Solo'yu öldüren, kendi ailesine sırt çevirip buruşuk suratlı Snoke'a "usta" diyen, sadakatle bağlı olduğunu iddia ettiği ustasını da Rey'in ceylan gözleri uğruna harcayan yine Kylo Ren değil miydi? Ancak bunlar ona olan sevgimizin bitmesini sağlayamadı.

    Peki neden onu bu kadar çok sevdik? Neden yeni Star Wars evrenine dair yazılan hayran hikayeleri cesur pilot Poe ya da ahlak pusulası her zaman doğruyu gösteren Finn yerine Kylo Ren hakkında? Neden biz hep "kötü adam" seviyoruz? (Dürüst olalım; Finn kimsenin favori karakteri olamayacak kadar geri planda bırakıldığı için ona haksızlık etmek istemeyiz.)

    Maddelerle açıklıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top