Hesabım
    Space Jam 2 Kadrosuna Yeni NBA Oyuncuları Katıldı

    Space Jam devam filminin kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Yıllar sonra devam filmi çekilme kararı alınan Space Jam'in ikinci filminin kadrosuna yeni isimler eklendi. Bu isimler filmin başrolünde yer alacak olan LeBron James'e eşlik edecek yıldız NBA oyuncuları oldu. Filmde yer alması planlanan NBA oyuncuları Portland Trailblazers'dan Damian Lillard, New Orleans Pelicans'dan Anthony Davis ve Golden State Warriors'dan Klay Thompson filme kilit rollerde yer almaları için eklendi.

    1996 yılında izleyicileriyle buluşan orijinal Space Jam filminin başrolünde Michael Jordan yer almıştı. Ona eşlik eden karakterler ise Looney Tunes çizgi film kahramanlarıydı. Şimdi ise Jordan'ın yerini bir diğer yıldız NBA oyuncusu LeBron James alırken, ona  Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green'in eşlik edeceği açıklanmıştı. Martin-Green, filmde LeBron James'in eşini canlandıracak. Şimdi ise Space Jam 2'nun kadrosuna başka isimlerin eklendiği resmi olarak duyuruldu. Bu isimler ise NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson oldu. Kilit rollerde karşımıza çıkacak olan Thompson, Lillard ve Davis'in yanı sıra WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike filmde yer alacak.

    Space Jam 2'nun yapımcılığını Black Panther'ın yönetmen koltuğuna oturan Ryan Coogler'ın üstlendiği kesinleşmişken, filmin yönetmen koltuğunda Random Acts of Flyness yapımının yönetmenliğini üstlenen Terence Nance oturacağı açıklanmıştı. Senarist kadrosunda ise Alfredo Botello, Andrew Dodge, Willie Ebersol ve Justin Lin yer alıyor. Looney Tunes karakterlerinin beyaz perdeye taşındığı film serisinin ilk filmi Larry Bird, Charles Barkley, Patrick Ewing gibi NBA oyuncularına yer vermişti. Dünya çapında 230 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden Space Jam, Chuck Jones'un yarattığı karakterleri basketbol sahasında mücadeleye sokmuştu. İkinci filmin konusu henüz açıklanmamış olsa da ilk filme yakın bir tema izleyeceği tahmin edilenler arasında yer alıyor.

    Warner Bros aracılığıyla izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Space Jam 2, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top