Hesabım
    Tom Hardy, Venom İçin Geri Dönecek!

    Venom devam filmlerinin olacağı resmi olarak duyuruldu.

    Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Marvel çizgi romanlarından uyarlanan Venom'un ikinci filminin çekileceği duyuruldu. Filmin yapımcılarından Amy Pascal, Venom 2 için yıldız oyuncu Tom Hardy'nin geri dönebileceği müjdesini filmin hayranlarına verdi.

    Sony bünyesinde geliştirilen Marvel filmi Venom'un devam filminin çekilebileceği açıklandı. İlk filmiyle yüksek bir gişe hasılatı elde eden Venom'un ikinci filminin çekilmemesi için bir nedenin bulunmadığı bilinenler arasında yer alıyordu. Şimdi ise Venom 2 için Tom Hardy'nin de geri dönebileceği belirtildi. Filmin yönetmen koltuğunda oturması için ise yeni bir isim tercih edilerek Mr. Banks, Fifty Shades of Grey, Terra Nova gibi yapımlardan tanıdğımız Kelly Marcel ile anlaşma sağlandı. Tüm bu açıklamaları yapan isim filmin yapımcılarından Amy Pascal oldu. Spiderman: Into The Spider Verse, The Post, Molly's GameLittle Women gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Pascal, Venom 2 hakkında Fandango ile yaptığı bir röportajda şu sözleri sarf etti: "Tom Hardy'nin başka kimsenin canlandıramayacağı bu büyüleyici karakter ile geri döneceğini söyleyebilirim. Sony bu işi yaparak, bu işe hayat vererek ve kendi dünyasını yaratarak harika bir şey başardı. Bir de Tom Hardy var. Venom'u aklınıza getirdiğinizde Tom Hardy'den başka ıstakozla dolu bir küvette oturabilecek birini düşünemezsiniz. Tom Hardy'yi bir kez bu karakter ile gördünüz, bilmeniz gereken tek şey bu."

    Bilindiği üzere Marvel'ın başında yer alan Kevin Feige, Sony'nin filmleriyle işbirliği yapmak istediğini belirtmişti. Ancak bu konu üzerinde Sony'den henüz bir tepki gelmemişti. Pascal bu konu hakkında da şu sözleri sarf etti: "Herkes bunu görmeyi çok ister. Bir gün belki de yapılır. Tom Holland'ın her şeyin bir parçası olması için büyük planlarımız var. Yaptığımız her filmin parçası! Çalıştığım her filmde yer almaya ihtiyacı var."

    Venom, ilk filmiyle dünya çapında 885 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Ancak eleştirmenler tarafından çok fazla beğeni toplayamamıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Hardy'nin yanı sıra Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Jenny Slate, Woody Harrelson gibi isimler yer alıyordu. Venom 2'nun izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top