Hesabım
    Daniel Kaluuya'lı "Queen & Slim"den Fragman!

    Dram filmi Queen & Slim'den fragman paylaşıldı.

    Get Out filmiyle yıldızı paylayan başarılı oyuncu Daniel Kaluuya ve son zamanların başarılı yüzü Jodie Turner-Smith'in başrolünü paylaştığı dram türündeki "Queen & Slim"den fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında kendini korumaya çalışan siyahi bir çiftin bir polisi vurması üzerine hayatlarının değiştiğini görüyoruz.

    James Frey'in kaleme aldığı hikayeden yola çıkarak Emmy ödüllü senarist ve oyuncu Lena Waithe tarafından senaryosu kaleme alınan Queen & Slim'den fragman yayınlandı. Get Out, Black Panther, Sicario, Widows, Babylon gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Kaluuya ve Nightflyers, Lemon, Neon Demon, The Last Ship gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jodie Turner-Smith'in başrolünü paylaştığı filmin konusu ise şöyle: Siyahi bir adam ve siyahi bir kadın Ohio'da ilk kez romantik bir buluşma gerçekleştireceklerdir. Bu sırada yolda trafik ihlalinden dolayı polis tarafından durdurulurlar. Birdenbire tartışmada sesler yükselmeye ve olay kavgaya dönüşmeye başlar. Siyahi adamın ise ölmemek ve kendini korumak için polisi öldürmekten başka çaresi kalmaz. Hayatları konusunda dehşete kapılan çiftten adam bir satış görevlisi, kadın ise ceza avukatıdır. Adam ve kadın sıradan yaşamları içerisinde birden kendilerini polisten kaçarken bulur. Ama olay çoktan videoya kaydedilmiş ve dünyaya yayılmıştır. Viral olan video sayesinde çift farkında olmadan, travmanın, terörün, acı çekenlerin sembolü haline gelecektir.

    Dram türündeki Queen & Slim filminin yönetmen koltuğuna Insecure ve Master of None'dan tanıdığımız ve genellikle müzik videoları yöneten Melina Matsoukas oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kaluuya ve Turner-Smith'in yanı sıra Erkekler Ağlamaz, Big Love, The Act, American Horror Story, Kids, Bloodline, Lizzie, Zodiac gibi yapımlardan tanıdığımız ve The Dead Don't Die ile karşımıza bir kez daha çıkan başarılı isim Chloe Sevigny; Bokeem Woodbine, Sturgill Simpson gibi isimler yer alıyor. Universal Pictures aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak olan Queen & Slim, yurt dışında Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacakken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top