Hesabım
    Matthew McConaughey İstanbul'daydı!

    Yıldız oyuncu Matthew McConaughey, İstanbul turuna çıktı.

    Yıldız oyuncu Matthew McConaughey'nin İstanbul'da olduğu ortaya çıktı. Ailesi ile birlikte turistik gezi yapmak için gelen McConaughey'ye gezisinde eşlik eden isim Saffet Emre Tonguç oldu. Oscarlı oyuncu, yalnızca İstanbul'u değil Bodrum, Kapadokya ve Efes'i de görmek istediğini belirtti.

    Dallas Buyers Club, True Detective, Magic Mike, MudKiller Joe gibi Hollywood'un önemli yapımlarında rol alan ve Dallas Buyers Club filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan yıldız oyuncu Matthew McConaughey eşi, çocukları ve annesi ile birlikte İstanbul tatilinde. Ünlü oyuncuyu gezdiren isim ise ünlü tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç oldu. Saffet Emre Tonguç ise basına McConaughey'in gezisi hakkında bilgi verdi. Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı gibi tarihi yerleri gezdiklerini belirten Tonguç, McConaughey ailesinin gezisini Ortaköy'de tamamladığını belirtti. Ayrıca Tonguç'un söylediklerine göre McConaughey, Kapadokya, Efes ve Bodrum'u da görmek istiyor.

    McConaughey'i son olarak The Beach Bum filminde izlemiştik. Ayrıca ünlü oyuncuyu gelecekte Guy Ritchie imzalı aksiyon filmi The Gentlemen'da ve animasyon türündeki Sing 2'yu seslendirirken görme fırsatı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top