Hesabım
    Chucky'nin Yeni Kurbanı Annabelle Oldu!

    Yeni "Child's Play" filminden gelen posterde lanetli bebek Annabelle bile Chucky'nin gazabından kurtulamadı.

    Child’s Play'den gelen yeni posterde Chucky'nin kurbanı Annabelle oldu. Korku Seansı serisi ile birlikte korku sinemasının yeni şeytani bebeği haline gelen Annabelle, bayrağı devraldığı bebeğin kurbanı oldu. "Korku Seansı" evreninde hayranların ilgisini çekmesinin sonucu olarak spin-off projesi olarak devam eden ve solo hikayesinin ikinci filmi Annabelle: Kötülüğün Doğuşu filmini geride bırakan lanetli bebek, korku sinemasının ilk şeytani oyuncak bebeği Chucky tarafından bıçaklanmış olarak görülüyor.

    1988 yapımı kült korku filmi “Çocuk Oyunu”nun yeniden çevrimi olan "Child's Play" korku sinemasının ikonik karakterlerinden katil bebek Chucky'nin hikayesini yeniden yorumluyor. Bu kez bir seri katilin ruhu değil hatalı yüklenen bir yazılım yüzünden oyuncak bebek seri katile dönüşüyor.

    twitter.com/ChildsPlayMovie

    Filmin konusu; Küçük Andy, doğum gününde annesinden güzel bir hediye alır. Bu, her çocuğun hayallerini süsleyen Buddi marka bir bebektir. Ancak bu bebeğin sakladığı dehşetten ne anne ne de küçük Andy haberdardır. Bu bebeğin içinde yüklü olan yazılım hatalı üretilmiştir. Bu da bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kaldırmıştır. Çok tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddeti öğrenmesi ile değişecektir. Artık oyuncak bebeğin şiddet eğilimleri aile üyeleri için oldukça tehlikeli olacaktır...

    Yeniden çekimde katil bebek Chucky'i ikonik bilim kurgu serisi Star Wars'un Luke Skywalker'ı olarak akıllara kazınan ünlü oyuncu Mark Hamill seslendiriyor. Yeni korku filminde başrolleri ise; Parks and Recreation'ın pesimist April'ı olarak öne çıkan güzel oyuncu Aubrey Plaza, genellikle The Dangerous Book for Boys ve Outcast gibi dizilerden tanıdığımız genç yıldız Gabriel Bateman ve Atlanta dizisinin Alfred 'Paper Boi' Miles'ı Brian Tyree Henry üstleniyor. Filmde Andy'nin arkadaşları olarak Beatrice Kitsos ve Ty Consiglio da yer alacak. Filmin kadrosunda Tim MathesonDavid LewisTrent Redekop ve Kristin York da yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunu Lars Klevberg'in üstlendiği filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top