Hesabım
    Kanlı Gerilim Filmi "Tone Deaf"ten İlk Poster Geldi

    Satir türündeki gerilim filmi "Tone Deaf"ten ilk poster yayınlandı.

    Yeni gerilim filmi Tone Deaf'ten ilk poster görücüye çıktı. Şu sıralar içinde bulunduğumuz tuhaf kültürel ve politik ortamın karanlık bir eleştirisini sunan gerilim filmi, genç bir kadın olan Olive'in çevresinde şekilleniyor. Posterin mesajı ise "Gerçek bir mücadele." Gerilim ve komediyi harmanlayarak kuşak çatışmasını çok daha kanlı bir noktaya taşıyan "Tone Deaf"in başrollerinde Terminatör 2: Mahşer Günü filminin kötü sayborgu Robert Patrick ve Kanadalı güzel oyuncu Amanda Crew yer alıyor. 

    Filmin konusu; Olive hayatının sorunlu bir döneminden geçmekte olan bir genç kadındır. Son dönemde hayatında pek çok şey değişmiştir. İşini kaybettikten ve uzun zamandır sorunlu olduğu halde sürdürdüğü ilişkisini bitirdikten sonra kendini tükenmiş hisseden genç kadın haftasonu için şehirden kaçar ve huzur bulmak için kırsal bir bölgeye gitmeye karar verir. Biraz huzur bulmak ve geleceğini planlamak için çıktığı bu tatilde Harvey adındaki eksantrik bir dul adamın süslü kır evini kiralar. Kısa sürede iki farklı kuşak birbiriyle çatışmaya girecektir. Olive,Harvey’in cinayet eğilimlerini uyandırır ve bunun sonucunda da kendi hayatı için kanlı bir mücadeleye girişmek zorunda kalır. Huzur bulmak için çıktığı bu tatil onun hayatında vereceği en büyük mücadeleye dönüşecektir...

    Dünya prömiyerini geçtiğimiz Mart ayında South by Southwest Film Festivali'nde gerçekleştiren gerilim filminin yönetmen koltuğunda oturan isim ise 2012 yapımı Excision filminin yönetmeni Richard Bates Jr. oluyor. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var. Filmin kadrosunda Hayley Marie Norman, Johnny Pemberton, Nancy Linehan Charles, AnnaLynne McCordRay Wise ve Kim Delaney gibi isimler de yer buluyor.

    Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsiz durumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top