Hesabım
    Samuel L. Jackson, "Spider-Man: Far From Home" Posteriyle Dalga Geçti

    Samuel L. Jackson, yeni Spiderman filminin posterindeki hatayla ilgili yorum yaptı.

    Vizyona girmek üzere olan devam filmi Spider-Man: Far From Home ile ilgili yeni bir olay yaşandı. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Spider-Man: Far From Home posterleri, sosyal medyada dalga konusu haline gelmişti. Bu kez posterlerle dalga geçen isim, filmin başrol oyuncularından Samuel L. Jackson oldu.

    Samuel L. Jackson, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Jackson, bir başkasının sinemadan çekip internet üzerinden paylaştığı bir Nick Fury posterine dikkatleri çekti. Bilindiği üzere Nick Fury, geçmişinde verdiği mücadeleler sırasında bir gözünden yaralanmıştı. Ancak görseldeki posterde Nick Fury'nin göz bandı hem sağ, hem de sol gözünde bulunuyordu. Samuel L. Jackson ise tepki vermekte gecikmedi. Sosyal medya üzerinden dalgalar halinde yayılan ortak görüşe göre, Marvel Sinematik Evreni'ne ait olan Spiderman filmleri, Marvel'ın gelmiş geçmiş en kötü posterlerine ev sahipliği yapıyor. Yan yana dizilen kafalardan oluşan posterler, birçok kez alay konusu olmuştu.

    Ülkemizde Örümcek Adam: Evden Uzakta adıyla izleyicileriyle buluşacak olan Spider-Man: Far From Home'un Avengers: Endgame'den sonrasını konu edineceği biliniyor. Filmin fragmanlarında Peter Parker'ın akıl hocası Tony Stark'ın artık olmadığını ve onun yerine Nick Fury ve Maria Hill'in yardım ettiğini görüyoruz. Filmin yayınlanan diğer kliplerinde, çizgi romanlarda baş düşmanı olan Quentin Beck ile işbirliği yaptığını ve birbirlerine destek olduklarını da görme imkanı yakalamıştık. Far From Home'da The Elementals adı verilen tehlikeli grubun Beck'in dünyasını yıkıma uğrattığını öğrenmiştik. Peter ise bu yeni düşmanlarla başa çıkıp çıkamayacağı akıl kurcalayan sorunlardan oluyordu. Çekimleri İngiltere, Venedik ve Prag gibi Avrupa şehirlerinde yapılan Spider-Man: Far From Home filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz'da buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top