Hesabım
    Meryl Streep, Nicole Kidman ve James Corden "The Prom"un Kadrosuna Katıldı!

    Broadway müzikalı "The Prom"un yeniden çekimine zengin kadro!

    Meryl StreepNicole Kidman ve James Corden gibi isimler The Prom'da buluşuyor. Tony ödüllü Broadway müzikali "The Prom"un film uyarlamasının zengin kadrosu şekillenmeye başladı. Nisan ayında, American Horror Story ve Glee gibi hit dizilerin yaratıcısı Ryan Murphy, Broadway müzikali "The Prom"un yardım toplama amaçlı gerçekleştirilen performansına katılmıştı. Gösteriden sonra Murphy, Broadway müzikalini filme uyarlamak için Netflix ile bir anlaşma yaptığını doğrulamıştı. Projenin kadro detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

    Deadline'ın haberine göre; modern zamanların en yetenekli ve saygıdeğer oyuncularından biri olarak kabul edilen, 3 Oscar ödülünün yanı sıra 18 de Oscar adaylığı sahibi olan usta oyuncu Meryl Streep, yılların eskitemediği Oscar ödüllü güzel yıldız Nicole Kidma ve başarılı İngiliz komedyen James Corden filmin kadrosuna katıldı. Filmin yan rollerinde de Ocean's Eight'te gördüğümüz Awkwafina, komedyen Keegan Michael-Key ve Andrew Rannells boy gösterecek.

    Müzikalin konusu; Broadway divası Dee Dee Allen, Eleanor Roosevelt müzikal biyografisi projesi başarısızlıkla sonuçlandığında gözden düşmeye başlar. Kamusal imajını iyileştirmek için Dee Dee, rol arkadaşı Barry Glickman ve diğer oyuncular Angie Dickinson ve Trent Oliver ile el ele verirler. Emma adlı bir lise öğrencisine yardım edeceklerdir. Indiana Lisesi'nde bir öğrenci olan Emma, mezuniyet balosuna kız arkadaşı Alyssa ile gitmek istiyordur ancak okulun dar görüşlü okul aile birliği buna izin vermemiştir. El ele veren iki ayrı grup Emma ve Alyssa'nın baloya birlikte katılabilmesi için bir mücadeleye girişirler.

    Usta oyuncu Streep'in Dee Dee Allen'a hayat vereceği filmde Barry Glickman'ı Corden, Angie Dickinson'ı Kidman ve Trent Oliver'I Rannells canlandıracak. Genç Emma'yı kimin canlandıracağı henüz belirsiz.  Key Indiana Lisesi'nin müdürünü canlandırırken, Awkwafina da oyuncuların basın sözcüsü rolünü üstlenecek. Rollerin birçoğu önceden belirlenmiş olsa da, oyuncu yönetmeni Alexa Fogel şu anda Emma rolünü oynayacak oyuncuyu arıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top