Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li "The Current War"dan Yeni Fragman!

    Benedict Cumberbatch başrollü "The Current War" filminden yeni bir fragman var.

    Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'ı canlandırdığı The Current War filminden yeni bir fragman geldi. Marvel'ın karizmatik Doctor Strange'i ve sarkastik Sherlock 'umuz olarak akıllara kazınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch'in yanı sıra kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı biyografik yapımdan gelen fragmanda, tarihin mihenk taşlarından biri olan ampülün bulunması aşamasına kısa bir yolculuk yapıyoruz.

    2017 yılında Uluslararası Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan, ancak bunun ardından bir daha haber alınamayan film, dağıtım hakları nedeniyle 2017 yılından bugüne sürekli ertelemelere maruz kalmıştı. Sorunların nihayet çözülmesi ile birlikte film nihayet vizyon için çalışmalara başladı. 

    Endüstriyel çağın başlamasına neden olan Edison ise Tesla arasındaki kıyasıya rekabeti hikayesinin odağına alan "The Current War", tarihin en önemli olaylarından biri olan elektrik ampülünün icadını konu ediniyor. Tarihe elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olarak geçen George Westinghouse, Tesla'nın desteğini alacaktır. Çünkü Westinghouse'a göre Edison, icadı konusunda ölümcül hatalar yapmıştır. Tesla ve Westinghouse, alternatif akımla ilgili büyük bir bahse girer. Kazanan kişi tarihin akışını değiştirecektir...

    Yeni yüzyıla güç katacak olan endüstriyel çağın en büyük mucitlerinin elektrik sistemi üzerine giriştikleri acımasız rekabetin epik öyküsünde  X-Men serisinde Beast olarak karşımıza çıkan ve Tolkien'de J.R.R. Tolkien'in canlandıran yakışıklı oyuncu Nicholas HoultMidnight Special, Suyun SesiTake ShelterThe Little Drumer Girl gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Michael Shannon, Marvel Sinematik Evreni'nin sempatik Örümcek Adam'ı olarak milyonların bağrına bastığı İngiliz oyuncu Tom HollandFantastic Beasts and Where To Find Them ile tanıdığımız güzel yıldız Katherine Waterston ve Tuppence Middleton gibi isimler de yer alıyor.

    Ben, Earl ve Ölen Kız'ın dikkat çeken ve yükselişteki yönetmeni Alfonso Gomez-Rejon'un kamera arkasına geçtiği biyografik yapımın senaryosunda ise Michael Mitnick'in imzası var. "The Current War" filmi ülkemizde 20 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top