Hesabım
    Bryan Cranston ve Aaron Paul, "Breaking Bad"den mi Bahsediyor?

    Bryan Cranston ve Aaron Paul, yaptıkları paylaşımla akılları karıştırdı.

    Breaking Bad dizisinin yıldız oyuncuları Bryan Cranston ve Aaron Paul, aynı anda aynı paylaşımı yaparak takipçilerinin akıllarını karıştırdı. Bilindiği üzere Breaking Bad filminin hayata geçirilmesi için hazırlıklar sürdürülüyor, ancak Walter ve Jesse'nin filmde yer alıp almayacağı bilinmiyordu. Bu paylaşımları üzerine, ikilinin Breaking Bad filminde yer alabileceği ihtimali üzerinde düşünülüyor.

    Geçtiğimiz aylarda, dünyayı kasıp kavuran ve finaliyle herkesin içinde bir ukte bırakan AMC dizisi Breaking Bad'in beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyurulmuştu. Ancak büyük bir soru akılları kurcalıyordu. Bu soru ise, Walter White rolüyle Bryan Cranston ve Jesse Pinkman rolüyle Aaron Paul'ün filmde de yer alıp almayacağı olmuştu. Konu hakkında farklı dedikodular bir süre yayılmaya devam etse de Cranston ve Paul kendilerine böyle bir teklifin gelmediğini ve konuyla ilgili ufacık bile bir fikirlerinin olmadığını ifade ediyordu. Ancak şimdi ikilinin aynı anda sosyal medya üzerinden aynı paylaşımı yapması, filmde yer alacak olma ihtimalleri üzerine tekrar dikkatleri çekti. İki oyuncu da paylaşımlarını "Yakında" sözüyle yayınladı. Söylenilenlere göre Aaron Paul, filmde yer alacağını onayladı. Ancak Cranston'dan henüz resmi bir açıklama gelmediği bilinenler arasında yer alıyor.

    Eğer Bryan Cranston filmde gerçekten yer alırsa, bunun nasıl olacağı bilinmiyor. Çünkü Breaking Bad dizisinin finalinde Walter White'a veda etmiştik. Oyuncu da filme dahil olmayı çok istediğini belirtmişti. Eğer bu film Jesse Pinkman ile ilgili bir film olacaksa, filmde Jesse PlemonsCharles BakerMatt JonesRobert ForsterTess HarperKrysten Ritter ve Kevin Rankin gibi isimlerin yer alması bekleniyor. Ancak kimlerin filmde yer alıp almayacağı konusunda hiçbir bilgi sızdırılmıyor. Ayrıca filmin hangi döneme ait olacağı da yine bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top