Hesabım
    DC Hayranlarından, "Justice League"in Snyder Versiyonu İçin Warner Bros'a Çağrı!

    DC hayranları, Justice League'in Zack Snyder'ın kurguladığı versiyonunu görmek istiyor.

    DC Sinematik Evreni hayranları bir süredir sosyal medya üzerinden eylem yapıyor. Bu eylemin hedefi ise Warner Bros oluyor. Hayranların istedikleri tek şey, bilindiği üzere yönetmen Zack Snyder'ın Justice League versiyonunu yayınlamaları oluyor. Bunun için sosyal medyada hashtag kampanyası başlatan DC hayranları, yeni Warner Bros CEO'suna adeta yalvarıyor.

    2017 yılında izleyicileriyle buluşan ve Wonder Woman, Batman, Superman, The Flash, Aquaman, Cyborg gibi kahramanlara yer veren Justice League, yeniden gündemdeki yerini aldı. Bilindiği üzere filmin yönetmen koltuğuna birçok DC filmini yöneten Zack Snyder oturmuştu. Filmin hayranları bu kez Justice League'in Zack Snyder versiyonunun yayınlanmasını istedi. Bunun için Warner Bros'a çağrıda bulunan hayranlar, Warner Bros'un başına 24 Haziran tarihinde getirilen Ann Sarnoff üzerinden yürüme kararı aldı. Sosyal medya üzerinden başlatılan hashtag kamyanyasının sloganı ise #ReleasetheSnyderCut oldu. Ancak, film çekilirken bazı sorunlarla karşılaşılmıştı. Yönetmen Zack Snyder'ın filmi çektiği sırada kızının ölüm haberini almıştı. Bu trajik olay üzerine Snyder, ailesi ile birlikte olabilmek için filmi yarıda bırakmış ve Warner da filmi tamamlaması için Joss Whedon ile anlaşma sağlamıştı. Joss Whedon, stüdyonun isteği üzerine bazı sahneleri yeniden çekmek zorunda kalmış, ayrıca Snyder'ın karanlık tonda çektiği filme mizah katmayı hedeflemişti. Bu durum ortaya çıktığı andan bugüne kadar, DC hayranları filmin orijinal halini görmek istediklerini belirtiyorlardı. Eleştirmenler tarafından da olumlu karşılanmayan Justice League filminin mizah dolu Whedon versiyonunu değil, Snyder'ın karanlık versiyonunu görmek isteyen hayranlar, bu nedenle kampanyayı yeniden canlandırdı.

    Ben AffleckHenry CavillGal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray FisherJeremy Irons gibi isimlerin yer aldığı Justice League filminin konusu ise şöyleydi: Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top