Hesabım
    Emma Stone Kolunu Kırdı, Cruella Rolü Tehlikede!

    Emma Stone başrollü Cruella çekimleri, sağlık sorunları nedeniyle tehlike altına girdi.

    Uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılan Cruella film projesi yine bir aksaklıkla karşı karşıya kaldı. 101 Dalmaçyalı'nın baş belası Cruella'yı konu edinecek olan filmin başrolünü Emma Stone üstlenecekti. Ancak Oscarlı oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı konser sırasında omzunu kırdığı için bir kez daha film sorunlarla baş başa kaldı.

    Aşıklar Şehri, BirdmanThe Help, Easy A, Maniac gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Emma Stone'un başına, geçtiğimiz günlerde katıldığı Spice Girls konseri sırasında bir talihsizlik geldi. Oyuncu önceleri kolunu incittiğini sansa da, doktora gittiğinde omzunu kırdığını öğrendi. 2016 yılında Emma Stone ile anlaşma sağlayan Cruella filmi ise tam çekimlerinin başlayacağı sırada yine bir sorunla mücadele etmek zorunda kalacak gibi görünüyor. Söylendiği üzere Emma Stone'un rolü kırık omuzla canlandırabileceği bir rol değil. Birçok dalmaçyalı köpeğe sahip çıkmaya çalışması gerekecek olan Stone'un anlaşmasının devam ettirilip ettirilmeyeceği bilinmiyor. Ancak talihsiz oyuncu Stone'a doktorlarının iki ay boyunca dinlenmesi gerektiğini söylediği bilinenler arasında yer alıyor. Disney live-action filmi Cruella'nın çekimleri Londra'da yapılacaktı.

    Geleceği belli olmayan Cruella filminde Oscarlı oyuncu Emma Stone'a eşlik edecek olan isim söylentilere göre Sense and Sensibility, Saving Mr. Banks, Love Actually, Howards End, Years and Years, Late Night gibi yapımların yıldız oyuncusu Emma Thompson olacaktı. Filmin yönetmen koltuğuna I, Tonya, Lars and Real Girl, The Finest Hours, Million Dollar Arm, Fright Night gibi yapımların başarılı ismi Craig Gillespie oturacak. Cruella'nın senaryosu ise Kelly Marcel, Steve Zissis, Dana FoxAline Brosh McKenna ve Jez Butterworth'e emanet edildi. 101 Dalmaçyalı ilk kez animasyon olarak 1961 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Ayrıca beyaz perdeye 1996 yılında Cruella rolüne Glenn Close'u yerleştiren bir 101 Dalmaçyalı filmi eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmamıştı. Şimdi Disney tarafından ele alınan projenin çok daha büyük prodüksiyonlu olması bekleniyor.

    Cruella filminin her şey yolunda gitmesi durumunda ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Ocak 2021 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top