Hesabım
    Kıvanç Sezer İmzalı "Küçük Şeyler"den Fragman Yayınlandı

    Karlovy Vary'de dünya prömiyerini yapacak olan Küçük Şeyler'den fragman paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Kıvanç Sezer'in yeni filmi "Küçük Şeyler"den fragman yayınlandı. Başrolünde Alican Yücesoy ve Başak Özcan'ın yer aldığı ve dünya prömiyerini Karlovy'de gerçekleştirecek olan filmin fragmanında İstanbul'da yaşayan bir çiftin hikayesine konuk oluyoruz.

    Mizah ögelerini barındıran dram filmi Küçük Şeyler'in konusu ise şöyle: İstanbul'da yaşayan bir çift, şehrin uzak bir bölgesinden ev satın alır. Ancak işsiz kalmaları üzerine hem yuvaları hem de ilişkileri tehlike altına girer. Dram ögelerini bünyesinde barındıran film, aynı zamanda absürt mizahıyla da izleyiciye kendi hayatlarından bir şeyler sunmayı amaçlıyor. Küçük Şeyler, bu yıl 54. kez düzenlenecek olan Karlovy Vary Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. Festival, 28 Haziran tarihinde açılışını yapacakken, Küçük Şeyler 1 Temmuz'da festivaldeki izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca 2 - 4 Temmuz tarihlerinde de filmin diğer gösterimleri yapılacak.

    Küçük Şeyler filminin yönetmenliğini ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan Babamın Kanatları filmiyle ses getiren ve birçok ödülün sahibi olan başarılı isim Kıvanç Sezer üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise Kelebekler filmiyle Sundance'ten ödüle layık görülen ve Sarmaşık, Gişe Memuru gibi önemli filmleriyle tanınan Tolga Karaçelik, yönetmen Kıvanç Sezer ve Git Başımdan, Alamet-i Kıyamet, Damat Takımı, Biz Size Döneriz gibi yapımlardan tanıdığımız Kanat Doğramacı üstleniyor. Küçük Şeyler'in başrolünü Locman, Aşk Uykusu, Sofra Sırları, Çok Uzak Fazla Yakın, Şubat gibi yapımlardan tanıdığımız ve bu yıl İstanbul Film Festivali'nin jüri ekibinde yer alan Alican Yücesoy ile Başak Özcan paylaşırken, filmin oyuncu kadrosunda Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Tuğçe Altuğ, Nihal KoldaşEce Dizdar gibi isimler yer alıyor. Filmin sanat yönetmenliğini Alceste Wegner ve Reyhan Acar yaptı.

    Küçük Şeyler filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top