Hesabım
    Millie Bobby Brown, Marvel'a Katılabilir!

    Kevin Feige, dedikodular hakkında yorum yaptı.

    Stranger Things'in yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dedikodulara göre Millie Bobby Brown, Marvel Sinematik Evreni'ne katılabilir. Bu konu hakkında Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'den açıklama geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nde üçüncü evrenin kapanmasıyla birlikte yeni bir dönemin açıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak bu yeni evrede, Marvel'a dahil olacak olan kahramanlar henüz açıklanmadı. Bu sırada ise yayılan dedikoduya göre Stranger Things ve Godzilla: King of Monsters'ın yıldızı Millie Bobby Brown ile Donnie Yen'in Marvel Sinematik Evreni'ne dahil edilmesi söz konusu olabilir. Bu konu hakkında Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'e soru yöneltildi. Feige ise şu sözleri sarf etti: "Bu iki iyi aktörü de Marvel Sinematik Evreni'nde görmek eğlenceli olurdu. Ama belli olan ya da konuşulan hiçbir şey yok." Bilindiği üzere Millie Bobby Brown gelecekte birçok proje için anlaşmalara imza attı. Bu projeler arasında Godzilla vs. Kong, Enola Holmes ve The Thing About Jellyfish bulunuyor.

    Avengers: Endgame'in ardından Marvel'ın geleceği merak edilirken, Endgame'in yönetmenleri Russo Kardeşler de sosyal medya üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın hedefi, gelmiş geçmiş en çok izlenen film ünvanını Avatar'ın elinden alabilmek için, Marvel hayranlarını bir kez daha Avengers: Endgame'i izlemeye yönlendirmek oldu. Büyük ses getiren etkinliğin sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak gibi görünüyor. Tony Stark ve Natasha Romanoff'a veda ettiğimiz Avengers: Endgame'in ardından geri kalan kahramanlarla yola devam edileceği biliniyor. Captain America, Black Panther, Spiderman, Thor, Dr. Strange, Guardians of The Galaxy ekibi gibi kahramanların hikayelerinin Marvel Sinematik Evreni'nde devam ettirilecek. Bunların yanı sıra Disney+'ta yayınlanacak olan Loki, WandaVision, Hawkeye gibi diziler de bulunuyor. Ayrıca Endgame'de kendini feda eden bir diğer kahraman Black Widow'un da solo filminin çekimleri devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra Shang-Chi, Ms. Marvel, The Eternals gibi film projeleri de bulunuyor. İlerleyen aylarda tüm projelerinin ayrıntılarının D23 Expo'da verilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top