Hesabım
    Zombi Filmi “The Dead Don't Die”dan Yeni Tanıtım!

    Bol yıldızlı zombi komedisi "The Dead Don't Die" filminden yeni bir tanıtım yayınlandı.

    Zombi komedisi The Dead Don't Die'dan yeni bir tanıtım geldi. “Ölü Adam”, “Broken Flowers” ve “Sadece Aşıklar Hayatta Kalır” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2016 yılında “Paterson” ile karşımıza çıkan bağımsız sinemanın en önemli yönetmenlerinden Jim Jarmusch’un imzasını taşıyan korku-komedi türü yapım zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

    Karanlıkla Karşı Karşıya” ile Oscar’a aday gösterilen, Star Wars evreninin Kylo Ren'i olarak tanıdığımız Adam Driver, "Paterson"ın ardından bir kez daha ünlü yönetmenle projede bir araya gelirken, bağımsız filmleriyle olduğu kadar American Horror Story dizisi ile de tanınan, Oscar adayı Chloë Sevigny, Oscar ödüllü başarılı oyuncu Tilda Swinton, Altın Küre ve Emmy ödüllü Steve Buscemi, “The Shannara Chronicles” dizisinin yıldızı Austin Butler, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Bill Murray, Disney yıldızlığı ile başladığı kariyerinde oyunculuğa iyice alışan şarkıcı Selena Gomez, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, rap sanatçısı RZA, genç yıldız Caleb Landry JonesCarol Kane, usta müzisyen Tom Waits, dört Emmy adayı Danny Glover ve Iggy Pop gibi isimlerin kadrosnda yer aldığı korku komedi filmi, bir zombi salgınında hayatta kalmaya çalışan kasaba halkının maceralarını konu ediniyor.

    Sakin bir kasaba günün birinde gizemli bir olayla karşı karşıya kalır. Mezarların açılması, anlamsız cinayetlerin arka arkaya gelmesi ile birlikte sonunda bunun bir zombi salgını olduğu ortaya çıkar. Kasabanın yerel polisleri, kasaba halkını korumak için göreve girişirlerken kasabanın kimi sakinleri de hayatları için mücadele etmeye başlayacaktır. Yolu kasabadan geçmekte olan yolcuların da kasabada mahsur kalması ile birlikte zombi akınına karşı hayatta kalanların mücadelesi başlamış olur.

    Prömiyerini dün 72. Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren ancak eleştirmenler nezdinde pek de istediğini bulamayan “The Dead Don't Die” filminin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top